20 / 04 / 2024

fakir renkli mutfak ürünleri

fakir renkli mutfak ürünleri

Fakir Hausgeräte, rengarenk tasarımlarıyla evlerin her köşesine baharın canlılığını getiriyor. Estetik ve renkli tasarım ürünleriyle evinizin her alanında kullanacağınız Fakir Küçük Ev aletleri, ürün yelpazesini farklı renk seçenekleriyle genişletiyor.

Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti ne kadar, en uygun nerede? 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

En çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Fakir Violet Çeyiz Seti, fiyat performansa dikkat eden yeni evlenecek çiftlerin tercihi olmayı başarıyor. Peki, Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti kaç TL? İşte detaylar...

Fakir Dijital Mutfak Tartısı 3 farklı renk seçeneğiyle satışta! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Fakir Dijital Mutfak Tartısı fiyatları ne kadar oldu? Fakir Dijital Mutfak Tartısı Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

Fakir Hausgeräte'ye 12. Ideal Homex Fuarı’ndan büyük ilgi!

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte, 12. Ideal Homex Fuarı’nda, Fakir Kaave ve renkli mutfak grubu ürünleriyle yerini aldı…

Fakir küçük ev aletleriyle mutfaklar renkleniyor!

Fakir Hausgeräte, kendine ait renk pantoneleri olan çekici “Rouge Kırmızısı” ve zarif ‘’Violet” serisi mutfak grubu küçük ev aletleriyle yeni yılda mutfaklara renk katıyor.

Fakir Küçük Ev Aletleri, yelpazesini farklı renk seçenekleriyle genişletiyor!

Fakir Hausgeräte, rengarenk tasarımlarıyla evlerin her köşesine baharın canlılığını getiriyor. Estetik ve renkli tasarım ürünleriyle evinizin her alanında kullanacağınız Fakir Küçük Ev aletleri, ürün yelpazesini farklı renk seçenekleriyle genişletiyor.

Victorinox ile artık mutfaklar daha renkli!

Victorinox, birinci sınıf çelikten üretilen ve keskinliğini uzun yıllar koruyan mutfak bıçaklarını mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin beğenisine sunuyor. Farklı stillerde tasarlanan Victorinox bıçak setleri ile mutfaklar artık daha renkli olacak.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Renkli Evler nerede?

Toplam 82 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve iki farklı tip 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki "Renkli Evler nerede?" ...

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor!

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Renkli Evler projesinde toplam 82 adet daire ve 4 adet işyeri bulunuyor. Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor.

Kelebek Mutfak'tan masa sandalyeli kampanya fırsatı!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu tüm ürünlerini “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla buluşturarak, yeni ve şık bir mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Nolte Mutfak Gaziantep'e açılacak!

İthal mutfak markası Nolte salonla mutfağı birleştirip Nolte Neo ismiyle yeni bir segmente girdi. Yeni marka yüzde 30 daha pahalı olacak..

Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te!

"Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te" sloganıyla lansman dönemi fiyatlarıyla satış sürecine devam eden Park Mozaik projesi Ankara - Çankaya'da hayata geçiriliyor. Projede daireler 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

fakir renkli mutfak ürünleri Haberi

fakir renkli mutfak ürünleri

Fakir Hausgeräte’nin kendine özgü renk pantoneleriyle tasarladığı elektrikli ev aletleri, işlevselliği ile olduğu kadar tasarımlarıyla da kadınların gözdesi… Estetik ve renkli tasarım ürünleriyle evinizin her alanında kullanacağınız Fakir Küçük Ev aletleri, ürün yelpazesini farklı renk seçenekleriyle genişletiyor.


Fakir Hausgeräte’nin yeni Pretty Kuru Vakum Süpürgesi, 750 watt elektronik ayarlanabilir vakum gücüyle yüzeydeki tozları derinlemesine ve kolayca temizliyor. Farklı aparatları ve yüksek emiş gücü sert zeminlerde etkili sonuçlar veriyor. Fuşya, yeşil ve kırmızı renk seçenekleri ile satışa sunuluyor.


Darky Öko dik kuru vakum süpürgesi 800 W gücünde olup, dikey süpürge ve el süpürgesi olarak iki farklı kullanım sağlıyor. Evin her köşesini rahatça temizleme potansiyeline sahip Darky, 1 L toz haznesiyle uzun süreli kullanım avantajı sunuyor. Siyah, kırmızı, violet ve sarı renkler evlere renk...