19 / 04 / 2024

Fark Apartmanı nerede

Fark Apartmanı nerede

Fark Apartmanı'nda 290 bin TL'ye 2+1 daireler satılıyor. Satışların başladığı proje İstanbul Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yükseliyor. 

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

En ucuz iPhone 11 nerede satılıyor? İşte o adresler… iPhone 11 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Bir kez kullananların bir daha vazgeçemedi iPhone’da kur farkından dolayı yaşanan fiyat atışları kullanıcıları üzse de herkes en ucuz iPhone’un nerede satıldığını merak ediyor. İşte iPhone 11 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Yağcıoğlu Apartmanı’nın müteahhitlerinden korkunç itiraf!

İzmir depremiyle ilgili tutuklu 7 şüpheliden 2’si, yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı’yla ilgili gerçekleri anlattı. Şüpheliler, "İnşaat yapım sürecinde ve sonrasında zeminde su birikmesini fark ettik. Buna rağmen inşaata devam edip tamamladık" itirafında bulundu.

Fark Apartmanı'nda 290 bin TL'ye 2+1! 

Fark Apartmanı'nda 290 bin TL'ye 2+1 daireler satılıyor. Satışların başladığı proje İstanbul Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yükseliyor. 

Beylikdüzü 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Beylikdüzü'nde 30 ay vade farkı olmaksızın taksit yapılabiliyor. Proje 29 bin 918 metrekare büyüklükte arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü 11. Mahalle nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan Konakları etabı satışa çıkan Deniz İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman yönetimi toplantısı, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanıyor. Peki, apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman toplantısı nerede yapılır?

Sekizden fazla bağımsız bölümü olan apartmanlarda kurulan yönetim ile maliklerin senenin belli dönemlerinde yılda en az 1 kez olmak üzere toplantı yapmaları gerekiyor. Peki, apartman toplantısı nerede yapılır?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Yüksek kısımlarda 100 metre aralıklarla inşa edilecek 460 gökdelenin yanı sıra projede apartman, teras ev ve villa yer alacak.

Konya'da bir apartman dairesinde yangın çıktı!

Konya'da bir apartman dairesinde yangın çıktı. Beyşehir ilçesi TOKİ konutlarındaki 8 katlı binanın birinci katındaki dairesinde prizde unutulan elektrikli battaniye yangına yol açtı. Dumanı fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiye bildirdi.

Esenyurt Orion Park nerede?

Esenyurt Orion Park nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Hemen teslim edilen Esenyurt Orion Park Evleri projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Bayrampaşa Pashadora nerede?

Bayrampaşa Pashadora nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 200 konutluk Bayrampaşa Pashadora Evleri projesinde firma bünyesinde 12 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor...

Antriva nerede?

Antriva nerede yer alıyor olduğunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Beykoz Antriva Evleri ödeme planına göre 12 ay vade farkı olmadan ödeme seçeneği sunuluyor...

Fark Apartmanı nerede Haberi

Fark Apartmanı nerede

Bölgenin ilk akıllı ev konseptli projesi olan Fark Apartmanı Fark 34 Yapı imzasını taşıyor. İstanbul Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi'nde hayata geçirilen proje bölgeye yepyeni bir soluk getirecek. 

Fark Apartmanı projesinde teslime kadar minimum yüzde 20 kar avantajı sağlanıyor. Yüksek yapı kalitesi, ince ve hayranlık uyandıran eşsiz tasarım detayları olan Fark Apartmanı'nda toplam 12 butik daire yer alıyor. 


  

Fark Apartmanı fiyat listesi:

8 adet 92 metrekare 2+1 daireler 290 bin TL 
2 adet 148 metrekare dubleks 410 bin TL
2 adet 117 metrekare bahçe dubleks 390 bin TL


Fark Apartmanı'nda neler var? 

 Modern mimari ve şık tasarım, 
Banyoda renkli klozet ve lavabo takımı, 
Masaj özellikli jakuzi ve duş takımı, 
Islak zeminlerde kaymaz özellik, 
Neme dayanıklı özel aydınlatma, 
Mutfak tezgahları renkli Corian...