26 / 04 / 2024

Faruk Özlü Düzce teknopark

Faruk Özlü Düzce teknopark

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Faruk Özlü: Yapmamız gereken depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir!

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü yaptığı açıklamada, "Yapmamız gereken depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir" dedi.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ALG Constructions Düzce projesi için imzalar atıldı!

ALG Constructions tarafından, Düzce'de kurulacak AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan proje için imzalar atıldı...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce'de inşaat demiri hırsızlığı!

Düzce'de yapımı devam eden bir apartmanda inşaat malzemesi çalındığı ihbarını alan polis ekipleri, hırsızları kovalamaca sonucu yakaladı.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Düzce Çilimli'deki OSB için kamulaştırma başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Çilimli'de kurulacak organize sanayi bölgesi 1. etap için kamulaştırma işlemlerini başlatacaklarını açıkladı..

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

Faruk Özlü Düzce teknopark Haberi

Faruk Özlü Düzce teknopark


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin Antarktika'dan kurmayı planladığı bilim üssüne ilişkin, "İkinci seferimizi inşallah Kasım ayından sonra orada yaz mevsimi olduğu için Aralık ayı gibi düzenleyeceğiz. Ulusal programımızı hazırlayacağız." dedi.


Bakan Özlü, partisinin Kaynaşlı ilçesiyle merkeze bağlı Beyköy beldesindeki bayramlaşma programlarına katıldı.


Daha sonra gittiği Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceleyen Özlü, DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve öteki yetkilerden bilgi aldı.


İncelemenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özlü, bölgenin en büyük teknoparkı olacak olan DÜ Teknopark'ı inşaatının hızla ilerlediğini söyledi.


Teknopark'ın toplam 14 bin metrekare kapalı alanı olacağını vurgulayan Özlü, şöyle konuştu:


"Geçen yıl Aralık ayında Düzce Üniversitesi Teknoparkı'nın yapımına karar verdik, Mart ayında inşaata başladık, inşaat çok hızlı ilerliyor. İnşallah Kasım ayında bu inşaat bitecek,...