28 / 03 / 2024

Fatih Cankurtaran riskli bina

Fatih Cankurtaran riskli bina

İstanbul Fatih Cankurtaran Mahallesi Terbıyık Sokağı'nda yer alan riskli yapı statüsünde olan 2 binanın yıkımına başlandı...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi açıldı!

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

Denetlenen binaların yüzde 95'i riskli çıkıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (AFAM) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan yaptığı açıklamada "Üniversitemizdeki laboratuvara gelen binaların yüzde 95'i riskli çıkmıştır" şeklinde konuştu.

Küçükçekmece Fatih Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi Fatih Mahallesi, III. Derece Arkeolojik Sit Alanını Kapsayan Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Fatih Cankurtaran'da 2 riskli yapı yıkılıyor!

İstanbul Fatih Cankurtaran Mahallesi Terbıyık Sokağı'nda yer alan riskli yapı statüsünde olan 2 binanın yıkımına başlandı...

Fatih Cankurtaran'da 15 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcta Dairesi Müdürlüğü, stanbul İl, Fatih İlçe, Cankurtaran Mahallesi 2 Ada, 102 Parselde yer alan oteli 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

Fatih'te riskli iki bina boşaltıldı!

Fatih ilçesinin Samatya bölgesinde bulunan iki bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

Avcılar ve Küçükçekmece’deki riskli yapılar yıkılmalı!

İstanbul Zeytinburnu ve Fatih’te iki binanın yıkılmasının ardından gözler riskli yapılara çevrildi. İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe, Zeytinburnu ve Fatih’in yanı sıra Avcılar ve Küçükçekmece’deki riskli yapılara dikkat çekti.

Kayseri Melikgazi ve Kocasinan'da riskli alan kararı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi ve Kocasinan ilçesi Sahabiye ve Fatih Mahalleleri'nde bulunan bazı alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Armutlu’da riskli dönüşüm kararı!

İstanbul’da Sarıyer’e bağlı Armutlu (Fatih Sultan Mehmet Mahallesi), 2012 yılında alınan ‘riskli alan’ kararının Danıştayca iptalinin ardından, dün ikinci kez ‘riskli alan’ ilan edildi.

Sarıyer'de bazı alanlar riskli ilan edildi!

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Binada Turizm Otelcilik Gıda Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binada Turizm Otelcilik Gıda Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Bingöl ve Muhammet Mustafa Yaşık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Cankurtaran riskli bina Haberi

Fatih Cankurtaran riskli bina

İstanbul Fatih'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kamulaştırılan riskli yapıların yıkımına başlandı.

Cankurtaran Mahallesi Terbıyık Sokağı'nda yer alan riskli yapı statüsünde olan 2 bina Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kamulaştırıldı.

Tarihi Çeşme ve duvar üzerine daha önce inşa edilen iki yapının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının talimatı ile Fatih Belediyesi ekiplerince yıkımına başlandı.