24 / 04 / 2024

Fatih Cundi Parkı ve Sosyal Tesisi

Fatih Cundi Parkı ve Sosyal Tesisi

Küçük Ayasofya Mahallesi’nde daha önce halı saha olarak hizmet verilen alana yeni bir sosyal tesis inşa ediliyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Fatih Cundi'nin çehresi değişti!

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yaptığı cephe sağlıklaştırma projesi ile Küçük Ayasofya Mahallesi’nde ahşap binalar ile betonerme binalar bölgenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde onarıldı ve dış cepheleri boyandı.

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi, hizmete açıldı!

Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, "Son bir yılda sosyal tesislerimizden yararlanan vatandaş sayısı 1,7 milyon kişiye ulaştı." diye açıklama yaptı.

Fatih'teki tartışmalı araziye park yapılacak!

İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan Vatan Caddesi Molla Gürani Mahallesi'ndeki mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olan dev arazi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

Park 34'te hemen teslim son daireler!

Emlakkulisi.com olarak, Demir Yapı Organizasyon Müdür Yardımcısı Mimar Fatih Demir ile son dairelerin satışlarının sürdüğü Park 34 projesini konuştuk.

Fatih Cundi Parkı ve Sosyal Tesisi'nde son durum!

Küçük Ayasofya Mahallesi’nde daha önce halı saha olarak hizmet verilen alana yeni bir sosyal tesis inşa ediliyor.

Fatih park alanı imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Fatih İlçesi, 1176 ada, 219, 249 ve 250 parseller ile tescil dışı alana ilişkin park alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Fatih Evlendirme Dairesi’nin yerine park geliyor!

Fatih Evlendirme Dairesi, yerine park ve meydan yapılmak üzere yıkıldı. İBB kulislerinde, parka 15 Temmuz Şehitleri bir heykel de dikileceği konuşuluyor.

Fatih Cundi Parkı ve Sosyal Tesisi Haberi

Fatih Cundi Parkı ve Sosyal Tesisi


Küçük Ayasofya Mahallesi’nde daha önce halı saha olarak hizmet verilen alan, Fatih belediyesi Park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından parka dönüştürülüyor. Alana 5 bin 700 metrekarelik bir de sosyal tesis inşa ediliyor.


Küçük Ayasofya Mahallesi’nde Cinci Meydanı sokak’ta yer alan ve daha önce özel halı saha olarak hizmet veren alan turistlerin ilgi odağı olan bölgeler arasında yer alıyor. Toplam 5 bin 700 metrekarelik park alanına sahip olan proje dahilinde yapılan düzenlemelerde meydan alanı, oturma ve dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, otopark, bitki gösteri alanlarının yanı sıra sosyal tesis de inşa edilecek.


Sosyal tesis projesi


Cundi Parkı içerisinde sosyal tesis olarak planlanan yapı görsel ve fonksiyonel açıdan bölgeye yakışan bir mimaride tasarlandı. Marmara mermeri ile kaplandı ve Osmanlı deseni el işçiliği ile bezendi. Sosyal...