27 / 04 / 2024

Fatih Say

Fatih Say

Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say yayla turizmi için kolları sıvadı, bozulmamış doğal yapısı, yaşayan yöre kültürü, huzuru ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Fındıkpınarı'nın Mersin turizmine büyük ivme kazandırdığını söyledi...

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Beykoz 1. Etap Fatih Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi 1. Etap Fatih Mahallesi 1295 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 1296 Ada 1, 2, 3, 4, 5 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

TOGG için geri sayım başladı! Yola çıkmaya hazırlanıyor!

Yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. Türkiye'nin otomobili yollara çıkmaya hazırlanıyor.  Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Yabancıya gayrimenkul satışlarında usulsüz işlemlerin sayısı artıyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven yabancıya satışlarda usulsüz işlemlerin sayısındaki artışa dikkat çekti...

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Olcay Saral ve Fatih Sayın tarafından kuruldu.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Fatih'te riskli iki bina boşaltıldı!

Fatih ilçesinin Samatya bölgesinde bulunan iki bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

Ege Yapı Yedikule projesinde bağımsız birim sayısı 161 oldu!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilecek olan Ege Yapı Fatih Yedikule'de yapımı planlanan projede bağımsız bölüm sayısı 161 oldu.

İstanbul'da en fazla cami Fatih'te!

İstanbul’un 39 ilçesinde en fazla cami Fatih, en az cami ise Adalaryer alıyor. Fatih’i sırasıyla Üsküdar, Ümraniye, Beykoz ve Pendik izliyor. Şile, 332 ile kişi başına düşen cami sayısında ilk sırada bulunuyor.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Fatih'te 2 katlı dükkan çöktü!

Fatih Yedikule’de bulunan iki katlı tatlı dükkanında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. İlk belirlemelere göre çökme sonucu 3 kişi yaralandı.

Fatih Say Haberi

Fatih Say

Mersin'de yayla turizminin gözde merkezlerinden biri olan Fındıkpınarı'nın sadece Mersin'in değil Türkiye'nin gözde yeri haline getirmek için elini taşın altına koyan Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, "Yaylamız, her geçen yıl daha fazla talep gören bir alternatif turizm haline gelerek cazibe merkezi oldu. 


Herkesi beldemize ve yaylamıza bekliyoruz." dedi. Say, yayla turizmine hizmet etmek için kolları sıvadıklarını belirterek, "Tarihi, coğrafyası ve muhteşem doğasıyla Mersin'de markalaşan bir değer olan Fındıkpınarı'mızm tanıtımı için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında ana caddelerimizin yollarını asfaltladık. Hizmetlerin en güzeline layık olan Fındıkpınarlılar, itfaiye, cenaze aracı, iş makineleri, vidanjör, sinekle mücadele aracı gibi araçları kavuşturulmuştur. 


Fındıkpınarımızda belediyemizce yapılan hizmetlerin eksiksiz ve düzenli olabilmesi için bu araçları aldık. Belediye başkanlığım dönemimde çevre köylerimize bu araçlarımızla yapılan bütün hizmetleri götürdük. Bu...