20 / 04 / 2024

Fatih Terim nerede oturuyor

Fatih Terim nerede oturuyor

İtalya'da 11 Ağustos'ta Fiorentina ile oynanan maçın ardından soluğu hastanede alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya'ya taşındı.

Fatih Terim Bodrum'daki evini 15 milyon Euro'ya satıyor!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bodrum Türkbükü'nde yer alan villasını 15 milyon Euro'ya satışa çıkardı. Terim'in Rus işadamıyla pazarlık aşamasında olduğu öğrenildi.

Fatih Terim Sarıyer'de villa aldı!

Fatih Terim bu yaz başında İstanbul’un en özel sitelerinden biri olan Büyükdere’deki Dalyan Koru Villaları’nda bir villa satın aldı

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Florya, Galatasaray’da kaldı!

Galatasaray, Emlak Konut'la yaptığı anlaşmayla Florya tesislerini geri aldı. Fatih Terim’in isteğini yerine getiren kulüp, karşılığında 120 milyon lira ödeyecek...

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Fatih Terim, Florya'ya taşındı!

İtalya'da 11 Ağustos'ta Fiorentina ile oynanan maçın ardından soluğu hastanede alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya'ya taşındı.

Galatasaray Düşler Vadisi'nde baharın gelişini kutladı!

Emlak Konut GYO güvencesinde Galatasaray’ın Riva arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Fatih Terim tarafından futbolcu ve ailelerini ağırladı. Doğa ile iç içe Düşler Vadisi’nde enerji depolayan futbolcular, baharın gelişini gerçekleştirilen piknikte aileleriyle bir

Buse Terim'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı!

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Tarabya’da bulundan evinden taşındı. Ortaköy’de bulunan lüks bir siteye taşınan Buse Terim’in aylık ödemesi gereken kira ücretinin fiyatı da dudak uçuklattı.

Ersa Mühendislik konkordato istedi!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binası, Fatih Terim Başakşehir Stadyumu'nun projesini ve ihale dosyasını hazırlayan Ersa Mühendislik de konkordato talep etti.

Fatih Terim Alaçatı'daki evini Mehmet Okur'a kiraya verdi

Fatih Terim, Alaçatı'daki taş evibi Türkiye basketbolunun efsane isimleri arasında bulunan ve NBA'da oynayan Mehmet Okur'a kiraladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Fatih Terim Stadı Otoparkı Çevresi Geometrik Düzenleme ve Trafik Sirkülasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı.

Fatih Terim nerede oturuyor Haberi

Fatih Terim nerede oturuyor

İtalya'da 11 Ağustos tarihinde Fiorentina ile oynanan maçın ardından soluğu hastanede alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim başarılı bir operasyon geçirip belindeki fıtıklardan kurtuldu. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, doktorların istirahat etmesini önerdiği teknik adam çareyi Florya'ya taşınmakta buldu. Terim, teknik kadro için hazırlanan özel konutta kalmaya başlarken hem takımı yakından takip etme şansını buluyor hem de İstanbul trafiğinde yol çilesi yaşamıyor. Kontrolden geçen Terim'in iyi olduğu ve kendisini sıkıntıya sokacak bir sorunu kalmadığı...