25 / 04 / 2024

Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında son durum

Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut!

Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut olacak. Konut hesabı açana yüzde 15 kamu desteği verilecek, emekliler de 250 lira taksitle ev alacak.

Fatma Büyükbaş Umut kimdir?

SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı Genel Müdür Yardımcısı Fatma Büyükbaş Umut kimdir? Yüksek Şehir Plancısı Fatma Büyükbaş Umut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fatma Büyükbaş Umut..

Fatma Toru: Meram için en iyisini yapacağız!

Harmancık Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Meram Belediye Başkanı, altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra yolların asfaltlanacağını ve bölgenin tozdan kurtulacağını söyledi. Fatma Toru ' Meram için en iyisini yapacağız' dedi.

Müteahhit ana sözleşme örneği!

Müteahhitin inşaat yapma yükümlülüğü arsa sahibinin de tapuda pay intikal ettirme yükümlülüğü olması için aralarında bir ana sözleşme imzalamaları gerekiyor. Taraflar arasında imzalanan bu sözleşmenin içeriği nedir? İşte, müteahhit ana sözleşme örneği!

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO Genel Müdür Vekili oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Vekili oldu.

Kooperatif ana sözleşmesi nereden alınır?

Kooperatifin adı ve merkezi, Kooperatifin amacı ve çalışma konuları, Kooperatifin temsiline ait hükümlerin yer aldığı Kooperatif ana sözleşmesi nereden alınır? Kooperatif ana sözleşmesinde bulunması gereken hükümler neler?

Kooperatif ana sözleşme değişikliği!

Kooperatif ortaklık sıfatının kazanılması ve kaybedilmesi ile ilgili esaslara Kooperatifler Kanunu'nda yer veriliyor. Kooperatif üyeleri arasında öncelikli olarak bir ana sözleşme imzalanıyor. Kooperatif ana sözleşme değişikliği mümkün mü?

Fatma Şahin: Çok sayıda yeri imara açmamız ve çok sayıda konut yapmamız gerekiyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üç aylık dönemini Nurgün Balcıoğlu’na değerlendirdi. Şahin, "Kentte yaşamaya başladığınızda çok net gördüğünüz sorun konut. Çok sayıda konut yapmamız gerekiyor" dedi...

Üsküdar Fatma Adeviye Dergahı yenilendi!

Üsküdar'da yer alan Fatma Adeviye Dergahı yenilenerek eski günlerine geri döndürüldü. Ramazan ayı ile birlikte hizmete giren Fatma Adeviye Dergahı, Kuran Kursu öğrencilerine ev sahipliği yapacak.

Üsküdar Fatma Adeviye Dergahı yenilendi!

İstanbul'un en eski yerleşim alanlarından biri olan Üsküdar hafta sonu iki tarihi tezatı birlikte yaşadı Tarih ve kültür şehri Üsküdar'da, tarihi miraslardan birisi olan Fatma Adeviye Dergahı yenilenerek eski günlerine geri döndürüldü...

Fatma Adeviye Dergahı restore edildi!

Tarih ve kültür şehri Üsküdar' da, tarihi miraslardan birisi olan Fatma Adeviye Dergahı yenilenerek eski günlerine geri döndürüldü. Dergah, belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğiyle açıldı.

Said Nursi'nin adı doğup büyüdüğü Bitlis'in Hizan ilçesindeki ana caddeye verildi!

İlçe Kaymakamı Sedat İnci' nin girişimleri ve belediye meclisinin aldığı kararla daha önce Tatvan Caddesi olan ana caddenin ismi, Bediüzzaman Said Nursi Caddesi olarak değişti...

Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında son durum Haberi

Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında son durum

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde temelini attığı, Kavaklı Mahallesi’ndeki “Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi”nde incelemelerde bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; gezide başkan İmamoğlu'na Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat eşlik etti.


Çalık ve Polat, bitme aşamasına gelen inşaatla ilgili İmamoğlu’na bilgi verdi Cemevi ve kültür merkezinin farklı bölümlerini gezen İmamoğlu, tesisin  konferans salonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, cemevi inşaatının kendisinin döneminde açılan uluslararası yarışma süreciyle başladığını belirtti.

“150 PROJE ARASINDAN SEÇİLDİ” 

Yarışmaya, 150’ye yakın projenin katıldığını aktaran İmamoğlu, “O yarışmadan birinci çıkanı burada uyguladık. İkinci, üçüncü ve dördüncü olarak da tanımladığımız projeler de şu an başka yerlerde, örneğin; Gökçeada’da, Hacıbektaş’ta uygulanıyor”...