25 / 04 / 2024

Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi

Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yıkılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından projelendirilen TOBB, TESK ve TESKOMB' un katkıları ile inşaat çalışmaları devam eden Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi olacak Ahi Evran Külliyesi 2. etap çalışmaları sürüyor.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Türkiye'nin ilk mermer fabrikası çürüyor!

Türkiye'nin ilk mermer fabrikası göz göre göre çürüyor. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, 2 bin 500 yıldır mermer çıkarılan Marmara adasındaki ilk mermer fabrikasının müze yapılması için girişimlerde bulundu.

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.

Fatma Şahin: Gaziantep marka şehir olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep insanı büyüleyen müthiş bir geçmişe sahip tarihi bir kent ama aynı zamanda yaşayan ve insanların yaşamak istediği bir şehir" dedi...

Bursa'da Mermer Ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

ROK-MER İnş. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde yer alan Mermer Ocağı kapasite artışı için 6 Kasım 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek.

Fatma Toru: Kentlerde plansız yapılaşma çoğaldı!

Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu (İMT) tarafından düzenlenen 'Deneyim Dersleri Programının bu haftaki konuğu, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru oldu. Toru, kentsel dönüşüm konusunda sunum yaptı...

Sepa Alüminyum'un acı günü! Ali Muzaffer Eşsiz vefat etti!

Sepa Alüminyum A.Ş şirket ortaklarından Ali Muzaffer Eşsiz 15.10.2014 Çarşamba günü vefat etti. Merhumun cenazesi Bursa Orhangazi Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Isparta'da mermer ocağında göçük meydana geldi!

Isparta ' nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarındaki bir mermer ocağında göçük meydana geldiği, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevkedildiği bildirildi...

Fatma Hatun Evleri'nde teslimler başladı!

Cazip konumu ve fiyatlarıyla dikkat çeken Fatma Hatun Evleri'nde teslimler başladı.Tamamı 178 metrekare 3+1 dairelerden meydana gelen Fatma Hatun Evleri Samsun İlkadım Karasamsun Mahalesi’nde inşa ediliyor...

Mermer ve doğaltaş sektöründe katma değer hareketi başladı!

İtalya'nın Verona şehrinde düzenlenen Uluslararası Marmomacc Taş, Tasarım ve Teknoloji Fuarı'na İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) milli katılım gösterdi. Mermer ve doğaltaş sektöründe katma değer hareketi başladı...

Fatma Şahin: Örnek şehir olmaya kararlıyız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, ülkemizin de 6’ncı büyük şehri olan Gaziantep, sanayi ve ticari yapısıyla da Türkiye ekonomisinin önemli güçlerinden biri” dedi.

Yağlıca'da köy sakinlerinden mermer ocağı protestosu!

Yığılca ilçesinde inşaatına başlanan mermer ocağını protesto eden köy sakinleri, sondaj makinesinin çalışmasına da izin vermedi. Köy sakinleri, ikna çabalarına rağmen oturma eylemini hala sürdürüyor.

Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi Haberi

Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi

Eğitim yapılmayan okul tinercilerin ve mekanı oldu. Kırşehir’de şehir merkezinde yeni bina yapacak arsa bulamadıklarından dert yanan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri neden konuya bu kadar duyarsız. 

Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.


Adeta harabe bina görünümüne bürünen bir zamanların eğitim yuvasışimdilerde alkolikler ve tinerciler tarafından kullanılırken geceleri vatandaşlara korkulu anlar yaşatıyorlar.Tinerciler ve tacizciler yüzünden çocuklarını dışarı bırakamadıklarını ifade eden vatandaşlar, çözüm istedi.

Kırşehir Merkez’de bulunan ve çürük raporu verildiği için yıkılma kararı verilen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yetkililerin ilgisizliği nedeniyle ucubeye dönüştü. Kapısına kilit vurularak çürümeye terk edilen bina içerisindeki demirbaşlar ile birlikte kaderine terk edildi. 


Bir zamanlar bahçesinde cıvıl cıvıl öğrencilerin koşturup oynadığı okul bahçesinde şuan  otlar...