25 / 04 / 2024

fatura desteği

fatura desteği

Elektrik faturalarındaki yükselişle birlikte vatandaşlar faturalarını ödemekle güçlük çekmeye başladılar. Bu kapsamda vatandaşlar çareyi elektrik desteği başvurusunda buldular. Faturasını alıp PTT'ye gidene 171 TL destek veriliyor. Ödemeler başladı...

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Dar gelirli aileler elektrik desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki fatura desteği ne zaman verilecek?  

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! 2500 TL doğalgaz desteğini sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Doğalgaz fatura desteği, ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. İşte doğalgaz desteğine dair detaylar!

Resmi Gazete’de yayımlandı! İşverenden çalışana fatura desteği! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımladı. İşverenlerden çalışanlara dev fatura desteği geliyor. İşte detaylar!

Devletten fatura desteği! Formu doldurana 1.366 TL veriliyor!

Son dönemde doğalgaza gelen zamların ardından hükümet dar gelirli vatandaş  için fatura desteği vermeye başladı. Peki fatura desteğine başvurular nasıl yapılıyor?

Elektrik ve doğalgaz fatura desteği ödemeleri başladı! 1.150 TL ve 206 TL hesaplara aktarılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çeşitli yardımlarda bulunuyor. Elektrik ve doğalgaza gelen zamların ardından fatura desteği ödemeleri yapılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

İhtiyaç sahibi ailelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz fatura yardımı yapılıyor. Peki, "Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek? işte o soruların cevapları...

Doğalgaz fatura desteği 2022 yattı mı? eDevlet ile 2022 doğalgaz fatura yardımı başvuru şartları!

Yüksek gelen doğalgaz faturalarından sonra hükümet yetkilileri harekete geçti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşlara doğalgaz fatura desteğinde bulunacaklarını açıkladı. İşte detaylar...

Doğalgaz fatura desteği ile ilgili flaş gelişme! 1.150 lira hesaplara yatacak!

Devlet tarafından ısınma desteği adı altında kömür yardımından sonra 2022 yılı ile birlikte doğalgaz faturası desteği de eklendi. Doğalgaz faturası destek ödemelerinin ne zaman verileceği ihtiyaç sahipleri tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 doğalgaz faturası desteği ne zaman verilecek?

Esnaftan kira ve fatura desteği talebi!

Pandemide normalleşme için atılan adımlarla yasaksız geçirilen ilk haftada da esnaf sevinemedi. Esnaf, vergi muafiyeti desteğini olumlu bulsa da ayakta kalabilmek için kira, elektrik, su gibi fatura borçları için de destek bekliyor.

Esnafa müjde! Kira ödemeleri için hibe desteği geliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ekonomik olarak zor zaman geçiren esnafa fatura ve kira ödemeleri için hibe desteği sağlanması konusunda çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015!

Kentsel dönüşümden yararlanarak anlaşma yolu ile tahliye edilen riskli binaların mal sahiplerine devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015..

Devlet konut kredisi desteği 2015!

7 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun ile devlet konut kredisi desteği yapacak. İşte devlet konut kredisi desteği 2015 şartları..

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

fatura desteği Haberi

fatura desteği

Elektrik faturalarına yapılan yüksek zamların ardından faturasını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara nakit para desteği verilmeye başlandı. Destek kapsamında faturalar için ailelere kişi sayısına göre ödeme yapılacağı belirtildi. 
 
Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; elektrik desteği kapsamında ailelere 103 TL ile 206 TL arasında ödeme yapılıyor. 4 kişilik bir aileye 171 TL nakit para ödemesi verilecekken, 5 kişilik bir aile için 206 TL para ödemesi yapılıyor.

Elektrik desteği ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşların kimliği ve elektrik faturası ile PTT şubelerine giderek başvuru yapmaları gerekiyor. Ödemeler yine PTT üzerinden gerçekleştiriliyor.  

ELEKTRİK DESTEĞİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Tüm bunların yanı sıra bu destekten yararlanacak kişiler de şöyle paylaşıldı:

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı

Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı

Öksüz/Yetim ve Asker Çocuğu Yardım...