19 / 04 / 2024

FBİ

FBİ

Mortgage krizinin faturası ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Ben Bernanke'den görevlerinden olan ünlü CEO'lara kadar pek çok isme kesildi. Son olarak ise pazartesi günü ABD'de emlak sektöründen sorumlu Emlak ve Şehir Kalkınma Bakanı Alphonso Jackson görevi

300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına FBI dahil oldu!

ABD’de 300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen Türk emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına Amerikan Federal Soruşturma Bürosu da dahil oldu. 

Fb İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fb İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Barışan tarafından kuruldu.

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fb Group Uluslararası Yatırım Ve Dış Ticaret Anoni tarafından kuruldu.

QR kodlu menü kullanmak çok tehlikeli! FBI açıklama yaptı!

QR kodlu menüler, koronavirüs salgını sonrasında popüler hale geldi. Pek çok restoran ve kafede aktif olarak kullanılıyor. Ancak Amerika Birleşik Devletleri, salgınla mücadelede QR kodlu menülerin sıkça kullanıldığı birçok restoran ve kafe hakkında uyarıda bulundu.

FBI o ağa sızdı! 130 Milyon doların üzerinde kripto korsan yazılımını engelledi

Kolluk kuvvetleri gruba sızdı ve olası kurbanlara 1.300'den fazla şifre çözme anahtarı sağladı ve sonunda ağı dağıttı.

FBI'dan tüm dünyaya flaş uyarı! Çabuk bakın tehlikede olabilirsiniz!

FBI, Google ve Bing gibi arama motorlarının reklam engelleyicileri kullanmasını gerektiğini açıkladı. İşte ad block'un yani reklam engelleyicinin önemi...

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

FBI operasyonla 2.3 milyon dolar değerinde Bitcoin'i ele geçirdi!

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI),ABD'li enerji şirketinin bilgisayar korsanlarına ödediği parayı düzenlediği operasyonla geri aldı. 

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Mimar Levent Penso ve FB Gayrimenkul davalık oldu!

Ünlü mimar Levent Penso, Bodrum Bitez’deki yalı projesinin sahipleri ile davalık oldu. Penso, Rolls Royce’dan ilham alarak tasarımına imza attığı projede ödemenin yapılmadığı için icra takibi başlattı. 

Fb Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fb Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Ağaryılmaz ve Fazlı İtak ortaklığında kuruldu. 

FBİ Haberi

FBİ

Jackson yaşanan mortgage krizi sonrasında en fazla baskı altında kalan isimlerden biriydi. Bakan'ın ani istifasının son dönemde mortgage krizi ile baş edebilmek için, biraz da yaklaşan seçimlerin etkisiyle, plan üstüne plan açıklayan Bush hükümetini ekonomi konusunda köşeye sıkıştırabileceği düşünülüyor.
Bush istifaya üzüldü
ABD Başkanı George Bush ile uzun zamandır arkadaş, hatta komşu olan Jackson son iki yıldır da bakanlığıyla iligli bazı ihalelerde kayırma yaptığı yönünde eleştirilere maruz kalıyordu. İhaleleri kendi arkadaşlarına vermekle itham edilen Jackson emlak krizinin baskısı bir yana istihbarat kuruluşu FBI ile Adalet Bakanlığı tarafından da ihalelerde taraf tuttuğu iddiaları ile soruşturma altına alınmış durumda. Geçen ay içinde bir çok kanun yapıcı Jackson'ın hakkındaki suçlamalarla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçması karşısında istifasını talep etmişti. 62 yaşındaki Jackson'ın istifası...