20 / 04 / 2024

Fehmi Demirten

Fehmi Demirten

DENİZLİ’de İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, konut satın alırken müteahhitlerin geçmişine bakmanın önemli olduğuna değinerek, "Merkezde diye 30-40 yıllık tabutlara çuvalla para vermeyin" dedi.

Fehmi Demirten: 7 milyon konut hızla dönüştürülmeli!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini bunun söyledi DEİM'in düzenlediği 'Kentsel Dönüşümün Finans Ayağı' paneli yapıldı.

Fehmi Demirten: Çimentoya gelen yüzde 30'luk zam sektörü olumsuz etkiledi!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, çimentoya gelen yüzde 30'luk zam inşaat sektörünü durdurma noktasına getirdiğini bir an evvel fiyatların makul seviyelere çekilmesini istediklerini söyledi.

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği belediye sorunlarına çözüm bulacak!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği, Merkezefendi ve Pamukkale belediye başkanlıklarına ziyaretlerde bulundu. Dernek başkanı Fehmi Demirten yaptığı konuşmada yeni belediyeleri bekleyen birçok soruna çözüm üretebileceklerini söyledi.

Fehmi Demirten yeniden Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı oldu!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2'nci olağan genel kurulunda tek liste ile yapılan seçimlerde Fehmi Demirten yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Demirten, Bizler 2011 yılında müteahhitler olarak bu birliği oluşturduk, bir araya geldik dedi...

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 751 bin 90 TL sermaye bedeli ile Fehmi Geleri tarafından kuruldu.

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çolak ve Fehmi Okan Gürer ortaklığında kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Dnc Group Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dnc Group Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Çekmeköy’de Fehmi Dinç tarafından kuruldu.

Dnc Group Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dnc Group Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Fehmi Dinç tarafından kuruldu.

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Fehmi Caboğlu tarafından kuruldu.

Ary Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ary Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Fehmi Kaya tarafından kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Fehmi Ulubey tarafından kuruldu.

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  200  bin TL sermaye bedeli  ile Fehmi Serhan Atalay tarafından kuruldu.

Tf Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Tf Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da  40 milyon TL sermaye bedeli  Fehmi Ekşioğlu Ve Talip  Öztürk  tarafından kuruldu.

Fehmi Demirten Haberi

Fehmi Demirten

DEİM Başkanı Fehmi Demirten, ucuza mal etmek amacıyla vasıfsız elemanlarla iş yapılabildiği ve bununda yapılan binalara yansıdığını belirtti. Sektörün en önemli problemlerinden birisinin de kalifiye eleman yetersizliği olduğuna vurgu yapan Demirten, mesleki eğitimlerin arttırılması gerektiğini söyledi. Demirten, bir bina için iskan ruhsatının önemli olduğunu belirterek, "İskan ruhsatı, kısaca oturma raporu, evinizin yaşanılabilir fiziksel yeterliliklere sahip olduğunun ilgili belediye fen işleri ve imar müdürlüğü tarafından onaylanmasıdır. Oturma raporu olmayan bir evi almak çok çok risklidir. İskan ruhsatının neden alınamadığının ilgili imar ve fen işleri müdürlüklerinden öğrenilmesi gerekir. Burada en büyük sorumluluk inşaat müteahhidinindir. İskan ruhsatı alınamayan bir konut onaylı projelere ve imar yönetmeliklerine aykırı olarak imal edildiyse, yıkıma kadar gidebilir. Sırf merkezde diye 30 - 40 yıllık tabutlara çuvalla para...