25 / 04 / 2024

fenerbahçe evi kayseri

fenerbahçe evi kayseri

Fenerbahçe'nin yürüttüğü 1 milyon üye projesi Ali Koç yönetimi revize kararı aldı. Koç ayrıca, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi...

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Koç Fenerbahçe'nin bir projesini daha iptal etti!

Fenerbahçe'nin yürüttüğü 1 milyon üye projesi Ali Koç yönetimi revize kararı aldı. Koç ayrıca, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi...

Edirne Fenerbahçe Evi'nin inşaatı başladı!

Fenerbahçe Kulübü tarafından Edirne-Havsa kara yolu üzerinde hayata geçirilecek Fenerbahçe Evi projesinin temeli atıldı.

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

Fenerbahçe Kulübü'nde oy kullanma işlemi devam ediyor!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre divan kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Fenerbahçe Kulübü'nde oy kullanma işlemi başladı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işlemi sürerken, başkan adayı Hulusi Belgü oyunu kullandı. Belgü, ailesiyle beraber 4 numaralı sandığa giderek oy kullandı.

Fenerbahçe başkanını seçiyor!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak.

Hulusi Belgü: Fenerbahçe başkanlığına adayım!

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

fenerbahçe evi kayseri Haberi

fenerbahçe evi kayseri

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı Ali Koç, 1 milyon üye projesi konusunda kararını verdi

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ali Koç yaşanan mali sıkıntılar nedeni ile Fenerbahçe Üniversitesi sonrasında "1 milyon üye" projesi kapsamında Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi.

Ali Koç'un tasarruf odaklı önlemleri belli olmaa başladı. Koç, "Önceki yönetimimizn Gebze projesi vardı ancak orada da hukuki bazı sorunlar var" dedi.

Koç'un Belek'te kiraya vereceği tesis, kulübe yük olmayacak. Tesis kısa sürede Fenerbahçelilerin hizmetine sunulacak. 

Kayseri'deki Fenerbahçe Evi projesinin de şimdilik durdurulacağı öğrenildi. Diğer arazilerle ilgili ise yakın zamanda önemli kararlar alınması...