27 / 04 / 2024

Fenerbahçe evleri son durum

Fenerbahçe evleri son durum

"Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde kongre üyelerine yönelik sosyal tesis inşa etmeyi planlayan Fenerbahçe arsa alımlarına devam ediyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 50 peşin ödemelerde sıfır faiz, 36 ay vade avantajı! Taşınmaya hazır!

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 50 peşinat, 36 ay vade fırsatıyla son dairelerin satışları devam ediyor. Narlı Bahçe Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde son 30 daire! Yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla!

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla son daireler satışta. Peki Narlı Bahçe Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle! Son fırsatları kaçırmayın!

EYG Grup imzası ile hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili detaylar...

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Fe Metal A.Ş tarafından Çeşme’nin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat niteliğindeki villaların satışı devam ediyor. Peki Bademli Bahçe Evleri ne kadar? İşte Bademli Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri satışta! 841 bin TL'ye!

İstanbul Başakşehir’de inşa edilen3. İstanbul Başakşehir projesinin son etabı Hasbahçe Evleri bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 541 konuttan meydan gelen Hasbahçe Evleri’nin yüzde 51’i ön talep döneminde satıldı. Fiyatlar 841 bin TL’den başlıyor...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda tarih uzatıldı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirmesinde son teklif verme tarihi uzatıldı..

Fenerbahçe evleri son durum Haberi

Fenerbahçe evleri son durum

Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde kongre üyelerine yönelik sosyal tesis inşa etmeyi planlayan Fenerbahçe arsa alımlarına devam ediyor. 


Fenerbahçe Spo Kulübü "Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde üyelerine yönelik sosyal tesis yaptırıyor.


Fenerbahçe sosyal tesis projeleri kapsamında Edirne, Kayseri, Antalya, Düzce ve Sakarya Sapanca'dan arsa aldı. 5 ilde inşa edilecek sosyal tesislerin inşaatı henüz başlamadı.


Fenerbahçe'nin inşa ettireceği sosyal tesislerin şuanda projeleri çiziliyor. İnşaat çalışmalarının 2018 yılında başlaması planlanıyor.


İnşa edilecek sosyal tesislerden öncelikle Fenerbahçe kongre üyeleri ve temsilci üyeler faydalanacak. Sosyal tesislerde çeşitli imkanlar sunulacak. 


Fenerbahçe Evleri ve Sosyal Tesisleri olarak tanıtılan proje kapsamında Edine Merkez'den, Antalya Serik'ten, Düzce Şıralık Mahallesi'nden arsa aldı. 


Fenerbahçe sosyal tesislerinin şu şekilde olacak;





Esra Nur...