29 / 03 / 2024

Ferizan Peker

Ferizan Peker

Fagi Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferizan Peker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Sarıyer Polaris Plaza'da kuruldu.

Peker GYO'nun İngiltere'deki gayrimenkul satışı iptal edildi!

Peker GYO'nun İngiltere'nin Gravesend bölgesinde yer alan gayrimenkulünün satışı İngiltere'de piyasasında yaşanan pozitif gelişmeler nedeniyle vazgeçildi.

Peker GYO'dan 1 milyar TL'lik pay ihracı!

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 253 milyon TL'den 1 milyar 265 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 1 milyar 12 milyon TL nominal değerli payların ihracı talebi SPK tarafından kabul edildi. 

Peker GYO'dan sermaye artırımı açıklaması!

Peker GYO'nun sermaye artışından sağlanacak fonun kullanım yeri raporunu güncellendi. Buna göre sermaye artışından elde edilecek fon ilişkili taraflardan varlık alımında kullanılmayacak.

Peker GYO, Almanya'da 265 bin Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO'nun Almanya'da kurulu iştiraki Peker GYO Global GMBH, Almanya'nın Grevenbroich şehrindeki 194 metrekare arsa alanına sahip olan ve ekspertiz değeri 200 bin Euro olan taşınmazı 265 bin Euro bedelle satın aldı.  

Peker GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Peker GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Peker GYO Almanya'da 1 milyon Euro'ya şirket kurdu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Almanya'da yapacağı yeni yatırımları gerçekleştirmek üzere oluşturduğu yeni yapılanmanın bir parçası olarak Peker GYO AŞ'nin yüzde 100 sahibi olduğu 1 milyon Euro sermayeli Almanya Düsseldorf merkezli Peker GYO Global GMBH şirketini kurdu. 

Peker GYO'nun Çamlıca arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Peker GYO'nun Çamlıca arsası ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Peker GYO, Almanya'daki taşınmazı 270 bin Euro'ya satın aldı!

Peker GYO'nun iştiraki Almanya'da kurulu Peker GYO Global GMBH şirketinin, Grevenbroich şehrindeki 202 metrekare arsa alanına sahip, yıllık kira geliri 15 bin Euro olan taşınmazın 270 bin Euro'ya satın alımı amacıyla sözleşme imzalandı. 

Peker GYO'dan 2020'de 901 bin 493 TL'lik kiralama işlemi!

Peker GYO'nun 2020 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin toplamı KDV hariç 901 bin 493,29  TL oldu.

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 Euro'ya sattı!

Peker GYO'nun portföyünde yer alan Almanya'nın Hagen şehrindeki binası toplam 2 milyon 500 bin Euro'ya satışına ilişkin noter sözleşmesi imzalandı. 2 milyon 600 bin Euro olan satış bedeli, 2 bin 500 bin Euro olarak revize edildi.

Peker GYO 2020 yıl sonu değerleme şirketini seçti!

Peker GYO portföyünde yer alan Türkiye'deki gayrimenkuller için 2020 yılında Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş.'den hizmet alınmasına karar verildi. 

Peker GYO Almanya'da 220 bin Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO'nun iştiraki Almanya'da kurulu Peker GYO Global GMBH şirketine, Almanya Grevenbroich şehrinde yer alan 19 bin 200 Euro yıllık kira geliri bulunan taşınamazın 220 bin Euro'ya satın alımı amacıyla sözleşme imzalandı. 

Peker GYO 2021 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı için Wardin & Schmoranz Mülkiyet Değerleme Uzmanı, Southview Surveyors LLP veya Strutt & Parker, Strutt & Parker ile anlaştı...

Ferizan Peker Haberi

Ferizan Peker

Fagi Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferizan Peker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu. 


Fagi Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A)Turizm 1) Her türlü seyahat acentesi faaliyeti görmek, ilgili kanuna göre seyahat acentesi belgesi almak, turistlere turizm ile ilgili bilgi vermek, yerli ve yabancı turistlere paket tur, tur, turizm amaçlı konaklama, ulaştırma, gezi, spor, eğlence hizmetleri görmek, bunları kendisi veya diğer seyahat acenteleri vasıtası ile pazarlamak, iç ve dış turizmin bütün alanlarında faaliyet göstermek, yurt içinde ve yurt dışında turizm seyahat acenteleri kurmak, işletmek, devretmek, şube kurmak, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen turların biletlerini satmak, bunlara ilişkin rezervasyon yapmak, yaptırmak ya...