26 / 04 / 2024

ferizli osb genişletme çalışmaları

ferizli osb genişletme çalışmaları

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ ı ziyaret etti...

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Aydın OSB'lerle büyüyecek!

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Burdur Bucak'ta yapılan kamulaştırmalar TBMM'de!

Burdur'un Bucak ilçesindeki OSB genişletme projesi için yapılan kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı..

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

ferizli osb genişletme çalışmaları Haberi

ferizli osb genişletme çalışmaları


SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ı ziyaret etti. Hızla devam eden OSB çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kösemusul, “Ferizli bizim gözbebeğimiz. Ferizli’de gelecek var. Ferizli ilçemiz kısa bir sürede inşallah Sakarya’da sanayinin lokomotifi olacak” dedi.


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan’ı ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan’a görevinde başarılar dileyen Başkan Mahmut Kösemusul daha sonra Ferizli’de hızla devam eden OSB çalışmalarını inceledi.


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehrin vizyonunu çizen öncü kuruluşlardan olduğunu belirten Başkan Mahmut Kösemusul, “SATSO olarak şehrimizin daha da gelişmesi için projeler oluşturuyor ve hayata geçiriyoruz. Kümelenmeye...