19 / 04 / 2024

ferko inşaat ferko signature teslim tarihi

ferko inşaat ferko signature teslim tarihi

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim için 0212 268 11 44 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature adres!

Ferko İnşaat Ferko Signature adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 30 katlı ve 6 katlı 2 blok halinde yükselen Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 200 liradan başlıyor...

Ferko İnşaat Ferko Signature teslim tarihi!

Ferko İnşaat Ferko Signature teslim tarihine haberimizden ulaşabilirsiniz. Ferko Signature projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor

Ferko İnşaat'tan İstanbul'a 5 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, 25 yıllık şirket bugüne kadar gayrimenkul ve inşaat alanında birçok önemli projeye imza attı. Ferko İnşaat şimdi de İstanbul'da 4- 5 proje için arazi alımlarını gerçekleştirdi.

Ferko İnşaat'tan 22,5 milyon dolar yatırım!

Ferko inşaat, Ilgaz Mountain Otel ve eski resort tesisinin yenilenmesi için 22,5 milyon dolarlık yatırım yapacak. Hedef kış sporu sevelerin Ilgaz'daki yeni adresi olmak...

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması hedefleniyor.

Ferko İnşaat Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor!

Ferko İnşaat, Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor. Otelin Mayıs 2015'te tamamlaması planlanıyor.Ilgaz Dağı'nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi.

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması planlanıyor.

Ferko İnşaat Signature projesini tanıttı!

Ferko İnşaat, İstanbul Levent'te hayata geçireceği yeni ofis projesini tanıttı. 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ferko Signature adlı proje metroya 50 metre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre mesafede yer alıyor.

Ferko İnşaat Levent ofis projesi lansmanı 21 Mayıs'ta!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan FERKO İnşaat’ın Levent’teki yeni ofis projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü Edition Otel’ de gerçekleştirilecek...

Lobby İletişim Ferko İnşaat ile anlaştı!

1990 yılından bu yana inşaat ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren FERKO İnşaat, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da da çok sayıda büyük projeye imza attı.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

ferko inşaat ferko signature teslim tarihi Haberi

ferko inşaat ferko signature teslim tarihi

Ferko Signature Konutları Ferko İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 127 metrekare olarak belirlenen proje 30 ve 6 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Levent'ta hayata geçirilen projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Levent Ferko Signature Ofisleri Taksim'e 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre ve Maslak'a 6 kilometre,  metroya 50 metre, Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Alanları minimum 140 metrekare olarak tasarlanan ofislerin yer aldığı Ferko İnşaat Ferko Signature 'de ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlıyor. 


Levent Ferko Signature adres: Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398  İstanbul 


Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim

Telefon: 0212 268 11 44

Web: