25 / 04 / 2024

Ferko İnşaat sosyal sorumluluk projesine destek verdi

Ferko İnşaat sosyal sorumluluk projesine destek verdi

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi kuruldu!

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi Kartal'da 140 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

TOKİ Artvin 1. bölge kamu ve sosyal donatı inşaatı ihalesi yarın!

Artvin İli Yusufeli İlçesi 1. Bölge Kamu ve Sosyal Donatılar İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları İlkokulu'nun temeli atıldı!

Artaş İnşaat sosyal sorumluluk kapsamındaki okul projelerine bir yenisini daha ekledi. Bağış olarak yapılan Avrupa Konutları İlkokulu’nun temeli atıldı...

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beaat Şero ve Yakup Şeker ortaklığında kuruldu. 

Beyttürk İnşaat sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmalarından!

Emlak sektöründe hayata geçirdiği birçok projede yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; 240 Bin takipçi sayısı ile sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmaları arasında bulunuyor...

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

İnönü Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı yükseliyor!

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Kemal Durmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ferko İnşaat sosyal sorumluluk projesine destek verdi Haberi

Ferko İnşaat sosyal sorumluluk projesine destek verdi

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek, multidisipliner ve toplam 280 yatak kapasitesine sahip olacak hastanenin poliklinik odlarından biri Ferko İnşaat adım taşıyacak. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "LÖSEV'in uzun yıllardır tüm yardımları tek çatı altında toplayarak bir köprü görevi gördüğünü düşünüyoruz ve destekliyoruz" dedi. 


Türkiye...