20 / 04 / 2024

Fermob italyan markası

Fermob italyan markası

Dünyada hiç bir dış mekan markasında olmayan renk seçenekleri, çağdaş tasarımları ve uygun fiyatları ile “Fermob” koleksiyonu “Haaz” da...

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

Sinpaş Yapı, Ankara'nın en çok tercih edilen markası!

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

ODE Yalıtım, İtalyan L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini devraldı!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, kauçuk köpüğü üretimindeki İtalyan ortağı L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini resmen devraldı.

Asilhan Arslan: Entegre tesisi Elazığ'ın markası!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asilhan Arslan, '' Çok ortaklı bir kooperatif veya şirket ile bütün kesimleri bünyesinde barındıracak söz konusu entegre tesisi Elâzığ 'ın markası haline getirmek için gerekli altyapı çalışmalarını hızla devam ediyoruz.'' dedi.

Kipa'nın yeni markası Bradford!

Kipa, Türkiye’deki tüketici profilinin ölçülerine ve beğenilerini esas alarak BradforD markasını yarattı. Bradford, Kipa mağazalarında kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere 4 farklı koleksiyon sunuyor.

Vestel En İyi Tasarım Markası ödülü aldı!

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Atahan İnşaat, Alves markasını evlere taşıyor!

Atahan İnşaat Alves markasıyla tecrübesini evlere taşıyor. Temizlenmesi zor yüzeyler için yeni bir marka üreten firma önümüzdeki dönemde cironun yüzde 40'ının bu markadan elde edeceğini belirtiyor.

TOKİ Türkiye'nin küresel bir markası oldu!

Ülkemizin en başarılı kurumları arasında TOKİ ilk sıralarda geliyor.TOKİ ülkemizin küresel bir markası oldu.Gerçekten THY nasıl bir dünya markası ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’da yaptığı konut projeleri ile dünyada adını duyurmaya başladı.

Sinpaş Köyceğiz, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

İtalyan asıllı, vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; gözde konut projelerine imza atmaya devam ediyor. Sinpaş’ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Köyceğiz projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın güven inşa eden markası oldu!

Yapı sektöründe 37 yıldır yurt içi ve yurt dışında prestijli işlere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, hayata geçirdiği projelerle Adana'nın gurur duyulan markası oldu.

Fermob italyan markası Haberi

Fermob italyan markası


Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma, tasarım objeleri ve özel sanat parçalarıyla Haaz, Temmuz ayını çağdaş tasarımları ve uygun fiyat seçenekleri sunan dış mekan markası “Fermob” koleksiyonu ile açıyor.


20 yıldır dünyanın en fazla renk seçeneğine sahip dış mekan mobilyaları üreten Fransız markası “Fermob”, başta Paris olmak üzere dünyaca ünlü parklarda gördüğümüz renk renk sandalye ve oturma üniteleri “Fermob” imzasını taşıyor.


Aralarında Andree Putman, Patric Jouin, Jean Charles, Castelbajac gibi ünlü Fransız tasarımcılarının olduğu “Fermob” un renkli dünyasını keşfetmek için Temmuz ayında “Haaz” a uğrayın!

Dünyanın en fazla renk seçeneğine sahip dış mekan mobilyaları üreten “Fermob” Temmuz ayında Haaz’...