25 / 04 / 2024

Fethiye imar planı

Fethiye imar planı

Muğla’nın Fethiye ilçesi havadan denetlendi. Kaçak yapı avına çıkıldı

Fethiye'de imara aykırı özel marina inşası TBMM'de!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde imar planına aykırı olarak özel marina inşasına Bakanlık tarafından izin verildiği iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fethiye tekne üretimi için 15 yıldır modern tesis bekliyor!

Fethiye tekne üretimi için 15 yıldır modern tesis bekliyor. Fethiye'de fiziki şartları elverişsiz tersanede tekne yapım, bakım ve onarım işleri yapan imalatçılar, 15 yıldır modern tesis yapılmasını bekliyor.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

Kayaköy’e koruma imar planı geliyor!

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Kayaköy'de 2017 programında koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildiğini açıkladı.

Fethiye Kayaköy'e koruma amaçlı imar planı!

Kayaköy'deki en önemli sorunun imar planı olduğunu söyleyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Kayaköy'de koruma amaçlı imar planı uygulamasına karar verildiğini söyledi.

Babadağ teleferik projesi imar planı onaylandı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da, uzun yıllardır yapılması planlanan teleferiğin imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Fethiye Karaköy'de koruma imar planı isteniyor!

Kayaköy Mahalle Muhtarı Metin Ekiz, Kayaköy'de 200300 yeni kaçak inşaat bulunduğunu söyleyerek, koruma imar planı isteniyor.

Fethiye Göcek yüzer iskele imar planı askıda!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi kıyı şeridinde, "Yüzer İskele" amaçlı 1/5000 ölçekli ve ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Akköprü-Fethiye Enerji İletim Hattı imar planı askıda!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Akköprü-Fethiye Enerji İletim Hattı yenileme amaçlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği 4 Eylül'de askıdan inecek...

Fethiye Cumhuriyet Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Muğla Fethiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesi, Rekreasyon Alanı-Park, Belediye Hizmet Alanı ve Sosyal Kültürel Tesis Alanı imar planı değişikliği 29 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek...

Fethiye Patlangıç imar planı değişikliği askıya çıktı!

Muğla Fethiye ilçesi Patlangıç Mahallesi, "Sosyal-Kültürel Tesis Alanı (Yurt Alanı)" amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

FTSO'dan Fethiye imar planı açıklaması!

Fethiye, yaklaşık 3 aydır imar konusunda ciddi bir sorun yaşıyordu. 12 Ocak 2015 tarihinde Revize edilen 1/1000 ölçekli uygulama imar plan notlarının uygulanmasından kaynaklanan sorun Fethiye'de inşaat sektörünü 3 ay durma noktasına getirdi.

Fethiye Kesikkapı imar planı değişikliği askıda!

Muğla Fethiye ilçesi Kesikkapı Mahallesi, Yazla mevkii 351 ada, 342 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Fethiye imar planı Haberi

Fethiye imar planı

Muğla’nın turistik ilçelerinde kaçak yapılaşmanın engellenmesi için, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı tarafından helekopterle fotogğraf çekildi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; kaçak olduğu nedeniyle yıkım kararı verilen kaçak yapıların son durumu ve iskeleler de kayıt altına alındı. Fethiye başta olmak üzere 9 ilçede 15 gündür devam eden çalışmalar ile bölge kayıt altına alınıyor.

YIKIMLAR BAŞLIYOR

Denetim uçuşlarına Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman ise katıldı. Kahraman, kanuna aykırı yapıların, kayıt belgelerinin iptal edildiğini ve mühürlendiği belirlendi. Kaçak yapıların yıkımına 15 Ekim'de başlayacak.

MİLAT 1 OCAK 2018

1 Ocak 2018 tarihinden sonra yapılan kaçak yapılar ve Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı olan kırsal mahallelerde bulunan başta otel, apart otel, ev ve çeşitli işletmeler ile diğer yapılar için yıkım kararı...