20 / 04 / 2024

fethiye işletme fakültesi ne zaman açılacak

fethiye işletme fakültesi ne zaman açılacak

Fethiye İşletme Fakültesi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı büyükşehir yasası sonrası fakültenin ana binası olan A bloğunun yapımının uzadığını, ancak mayıs ayına kadar işletme fakültesinin bitireceklerini ifade etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi'nin temeli atıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesinin temelleri atıldı. İlk etapta beş bölümün devreye gireceği İşletme Fakültesi 4 bloktan oluşacak. 450 dönüm arazi üzerine kurulacak fakültenin bir bloğunu Fethiye Belediyesi yaptırıyor...

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

İÜC Veteriner Fakültesi'nin yıkımına başlandı!

Silivri civarında 26 Eylül tarihinde yaşanan Richter ölçeğine göre 5.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Avcılar'da bulunan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi binası yıkılıyor.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Çapa Tıp Fakültesi'nin binasında yıkım başladı!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğüne sahip depremin ardından ağır hasar gören İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi binasının yıkımına başlandı.

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi için yer tahsisi yapılamaması hastaları mağdur ediyor!

5.8’lik depremden sonra boşaltılan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi için henüz yer tahsisi yapılamaması öğrencileri olduğu kadar hastaları da mağdur ediyor

Konteyner veteriner fakültesi hastanesinin açılışı ertelendi!

İstanbul'da yaşanan 5.8’lik depremde hasar alması nedeni ile hizmete kapatılan İstanbul Üniversitesi (İÜC) Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin 16 konteynerde hizmet vermesi için yürütülen çalışmalarda sona gelinemedi. Bu nedenle hastanenin açılışı 30 Ekim tarihine ertelendi…

İTÜ İşletme Fakültesi binası mimarını arıyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Fakültesi Mimari Proje Yarışması için başvurular devam ediyor. 

fethiye işletme fakültesi ne zaman açılacak Haberi

fethiye işletme fakültesi ne zaman açılacak


Fethiye Belediyesi 41 mahallede çalışmalarına hız kazandırdı. Özellikle Fethiye Belediyesi’ne bağlanan köy ve beldelerde yapılan yol çalışmaları dikkatlerden kaçmazken, köylerde yol yapımlarının yüzde 85 tamamlandığı açıklandı.  Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları beraberinde Başkan Yardımcısı Mete Karacadağ ile Fen İşleri Müdürü Şahin Konuk’la beraber inceledi.


Rekreasyon alanına 25 milyon TL’lik yatırım!


Yaklaşık 25 milyon TL’ye mal olacak ve Fethiye’nin yeni cazibe merkezi haline gelecek olan, devlet hastanesi karşısındaki rekreasyon alanındaki çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aktaran Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Yapılan çok gözle gözükmüyor. Önce alt yapısını yapıyoruz. Hedefimiz 2018 yılında Fethiye’nin akciğerleri diye tabir ettiğimiz bu rekreasyon alanını halkımızın hizmetine sunacağız. Bundan sonrası yok zaten. Ondan sonra kuş cenneti var. Bizim ‘gerdanlık’ dediğimiz sahil bantlarının...