10 / 05 / 2024

fetih çınarları

fetih çınarları

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İstanbul'un fethinin ardından dikilen çınarlar, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan alınan izinle bakım ve restorasyona alındı...

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Buzdolabı alana su pınarı indirimi Vestel'de! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Vestel'in yeni kampanyasında 640 litrelik buzdolabı alanlara su pınarlarında 1000 TL indirim var. Kampanyalı buzdolabı ve su pınarları şunlar... 

Konya'da yüzde 20 peşinat ve 24 ay taksitle arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fetih Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış bedelleri 15 milyon TL ile 18 milyon TL arasında değişiyor.

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Güneyhan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyhan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Fetih Yılmaz tarafından kuruldu.

Reel Cadde Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin  TL sermaye bedeli ile Doğukan Erdönmez ve Serkan Bodur tarafından kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

Konya Karatay'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Konya 4. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Mezbaha Fetih Mahallesi, 31274 ada 4 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 850 bin TL'ye satıyor...

Eyüpsultan'da 26.1 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan ilçesi, Fetihçelebi Mahallesi'nde bulunan 5 müstakil evi ve 1 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 26 milyon 111 bin 375 TL olarak belirlendi. 

fetih çınarları Haberi

fetih çınarları


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İstanbul'un fethinin ardından dikilen çınarlar, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan alınan izinle restorasyona alındı. 

     Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Sorumlusu Sezgin Okumuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin belirli noktalarındaki anıt ağaçların bakım ve restorasyonu için çalışma başlattıklarını söyledi. 

     Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan, geçen yıl 10 anıt ağaçtan 7'sinin bakımı için istediklerini iznin gelmesi ardından çalışmalara başladıklarını ifade eden Okumuş, şöyle konuştu: 

     ''Biz bu çınar ağaçlarının bakım ve restorasyona ihtiyacı olduğunu gördük. 1 yıl önce, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'na ağaçların restorasyonuyla ilgili izin için başvurmuştuk. Gerekli izinleri aldıktan sonra İstanbul'da bu işi yapan firmaya ulaştık. Firma yetkilileri olaya duyarlı yaklaştılar ve ağaçların restorasyonu işlemlerine başladık. Teknik anlamda ağaçların zamanla odun...