27 / 04 / 2024

fetönün bursadaki malikanesi

fetönün bursadaki malikanesi

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı için yaptırıldığı öne sürülen malikaneye el koyma tedbiri uygulandı.

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyohn 500 bin TL sermaye bedeli ile Fetın Huseyn tarafından kuruldu.

15 Temmuz 1500 TL destek ödemesi hesaplara geçti mi?

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişimi, Türk Milleti'nin direnişi ile ülke genelinde yaklaşık 22 saat içinde engellendi. 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazilerine destek ödemeleri yapılıyor.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni malikanesi!

İngiliz kraliyetinden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle'nin yeni aldıkları malikanenin görüntüleri ortaya çıktı. 

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Gürsel Tekin'den FETÖ'ye parsel parsel arazi verildiği iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları hakkında konuştu. Tekin, "Önce parayı, imarı ve ihaleleri takip etsinler. Yurt dışındaki okulları ziyaret eden siyasetçilere bakılsın" dedi...

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

FETÖ ile korkuttukları kadına 5 milyon liralık villasını sattırdılar!

Dolandırıcılar, Özel Dikici’nin, önce evinde bulunduğunu öğrendikleri 40 bin lira, 1800 dolar ve 20 gram altınını, üzerinde FETÖ/PDY üyelerinin parmak izlerini araştıracakları yalanıyla kandırıp, elinden aldı.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası pazartesi hizmete giriyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası, 15 Temmuz'da açılacak...

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

fetönün bursadaki malikanesi Haberi

fetönün bursadaki malikanesi


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüt elebaşı Fetullah Gülen için yapıldığı ileri sürülen malikaneye tedbiren el konuldu.


AA muhabirinin aldığı bilgilere göre, Mudanya ilçesi Çağrışan Mahallesi'ndeki bir malikanenin, "FETÖ elebaşı Gülen için inşa ettirildiği" iddiaları üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Başsavcılık, bir gazetedeki "FETÖ'ye lüks malikane yapmışlar" haberi ve FETÖ/PDY ile ilgili açılan davada tutuksuz yargılanan iş adamı S.Ş. hakkında bilgisine başvurulan bir kişinin, "Mudanya Devlet Hastanesinden Bademli'ye giderken Çınaraltı Evleri villalarının bitişiğinde, taş duvarlarla çevrili çok büyük bir malikane var, orada araba satan firmanın sahipleri yaşıyor, bu şahısların FETÖ'cü olduğunu biliyorum, Fetullah Gülen'in de Türkiye'ye gelince bu malikanede kalacağına dair söylentiler var." ifadesini ihbar kabul ederek soruşturma başlattı.

İncelemede, malikanenin...