29 / 03 / 2024

Feyyaz Sungur kimdir

Feyyaz Sungur kimdir

İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı, Emlak Kulübü Teşkilatlandırma Sekreteri, BESİAD Onur Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, İzmir'de yeterince konut yapacak arsa üretilmediğini belirterek, konut pahalılığını buna bağladı.

Ülkü Feyyaz Taktak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ülkü Feyyaz Taktak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Peki Ülkü Feyyaz Taktak Kaç yaşında? Ülkü Feyyaz Taktak  daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ülkü Feyyaz Taktak'ın eğitim hayatı nasıldı?

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

Kentsel dönüşümde seferberlik ilan edilmeli! 

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur kentsel dönüşüm çalışmalarında mağduriyet yaşanmaması için önerilerde bulundu. 

İnşaat mühendislerinden kentsel dönüşüm için çağrı!

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Feyyaz Sungur, İzmir genelinde acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi. 

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

İzmir'de arsa üretilmemesi konut fiyatlarını uçuruyor!

İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı, Emlak Kulübü Teşkilatlandırma Sekreteri, BESİAD Onur Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, İzmir'de yeterince konut yapacak arsa üretilmediğini belirterek, konut pahalılığını buna bağladı.

Feyyaz Aysoy kimdir?

Mimar Feyyaz Aysoy kimdir? Mimar Feyyaz Aysoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Feyyaz Aysoy, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Feyyaz Aysoy..

Ahmet Sungur kimdir?

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kimdir? Ahmet Sungur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Sungur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Sungur..

Feyyaz Berker kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Feyyaz Berker kimdir? Feyyaz Berker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Feyyaz Berker'in biyografisi ve Tekfen Holding..

Sungur Turan kimdir?

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Feyyaz Sungur kimdir Haberi

Feyyaz Sungur kimdir


İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı, Emlak Kulübü Teşkilatlandırma Sekreteri, BESİAD Onur Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, İzmir'de yeterince konut yapacak arsa üretilmediğini belirterek, konut pahalılığını buna bağladı. İş dünyası ve inşaat sektörü hakkında Akgün'ün sorularını yanıtlayan Sungur, "Önümüzdeki yıl müteahhitlik yasaya bağlanacak. Meslek yasası gündeme gelecek. Çıraklık eğitimi verilecek. Ustanın dahi bir belgesi olacak. Bir demirciye, bir kalıpçıya mutlaka belge verilecek. Dolayısıyla müteahhitler de belge olmadan çalışamayacak" diye konuştu. 


1-)İzmir İş Dünyası Derneği'nin kuruluş amacı nedir? 

-42 arkadaşımızla gönüllülüğün esas alındığı İzmir İş Dünyası Derneği'ni kurduk. İzmir başta olmak üzere Türk iş dünyasının ve toplumun sosyal, kültürel, ekonomik standartlarının yükseltilmesini, girişimcilik kültürünü tüm Türkiye'ye yaymayı, ulusal ve uluslararası destek kredilerinin kullanımım yaygınlaştırıp, toplumun ekonomik ve sosyokültürel zenginliğini yükselterek iş dünyasının öncü sivil...