05 / 05 / 2024

Feyzan E. Top

Feyzan E. Top

Dünya Gazetesi yazarlarından Feyzan E. Top Karşı Pencere adlı köşesindeki bugünkü yazısında Zorlu AVM'den bahsetti. Top, Zorlu AVM'yi beğendiğini ancak içerisindeki mağazalardaki ürünlerin fiyatlarının yüksek oldğunu söyledi...

Kentim İnşaat Taahhüt Turizm Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kentim İnşaat Taahhüt Turizm Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Top tarafından kuruldu.

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye doğum hediyesi 80 milyonluk malikane!

İngiltere'nin Arsenal takımında top koşturan ünlü futbolcu Mesut Özil, yeni doğum yapan eşi Amine Gülşe'ye doğum hediyesi olarak 80 milyonluk malikane satın aldı....

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Gaziantep'e değer katıyor!

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Topçam Tüneli ulaşıma açıldı!

2. Abdülhamid zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında yer alan 3 kilometre uzunluğundaki Topçam Tüneli trafiğe açıldı. 

ERA, Broker ve Broker Manager’larına TOP GUN ACADEMY eğitimi verdi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da ERA TOP GUN ACADEMY Broker Rehberlik Programı’nı yaptı. 

Arda Turan evine eşya baktı!

Medipol Başakşehir'de top koşturan Ardan Turan geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan'la nikah masasına oturdu. Turan, takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile evine eşya baktı...

İzmit Kuruçeşme'nin yolları yenilendi!

İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nde yol düzenleme, Topçular’da merdiven ve beton yol ile Kozluca köyünde parke yol çalışması yapıldı

Topçu Kışlası Osmanlı mimarisine kazandırılmalı!

Danıştay 14. Dairesi'nin, Gezi olaylarını çıkaran grupların Taksim'e Topçu Kışlası'nın yapılmasını engellemek için açtıkları davada talepleri reddedip kışlanın yeniden inşasına onay vermesi, tarihi kışlayı yeniden gündeme getirildi.

Gebze 115. Topçu Alayı'na kent parkı yapılmalı!

Kocaeli 115. Topçu Alayı'nın TOKİ'ye devredilmesini eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, yer, gök her tarafın dağ, taş ev ve bina olduğunu ifade etti.

Gebze Topçular Kavşağı trafiğe açıldı!

Topçular Köprülü Kavşağı hizmete açıldı. Gebze Belediyesi tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Topçular Köprülü kavşağında çalışmalar tamamlandı.

Yalçın Topçu, Kıbrıs Su Temin Projesi'nin önemine işaret etti!

Topçu: "Su Temin Projesi önümüzdeki günlerde, önümüzdeki yıllarda her iki toplumun da eşit siyasetiyle eşit siyasi paylaşımıyla olacak barışa, huzura, adalete doğru atılacak adımda bu suyun da bir köprü olması temennisinde bulunuyorum" dedi.

Yalçın Topçu, Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon hakkında bilgi aldı!

Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Ayşe Erdoğdu Yalçın, Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'ya, devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Topçu Kışlası son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Taksim Meydanı ve Topçu Kışlası Projesi’ne 2015-2019 Stratejik Planı’nda bütçe ayırdığının ortaya çıkmasının ardından Topçu Kışlası projesi için tartışmalar yeniden başladı...

Feyzan E. Top Haberi

Feyzan E. Top




Efendim bir tabir var; ”giderli” diye. Demet Akalın’dan duydum ilk, “giderli şarkılar” diye, yani herkese uyan, herkese giden şarkılar anlamında kullanılıyor. İşte Zorlu AVM için de sanırım söylenebilecek kelime “zorlu” bir alışveriş merkezi olması, gelin nedenini açıklayayım. Son birkaç haftadır Zorlu da Zorlu konuşup, duruyoruz. Ahmet Nazif Zorlu burayı ilk satın aldığında ne çok konuşuldu. Gentleman Dergisi’ni hazırladığımız yıllarda Ahmet Bey’e ödül verirken, kendisi; “aslında ben en deli işadamı ödülünü almalıydım” demişti. Haklıydı da… Hele bugüne bakınca daha da haklı olduğunu gördük. AVM yapanlar düğün sahibi gibi oluyorlar. Olabildiğince anlamsız bir para harcayıp, yine de kendilerini bir türlü beğendiremiyorlar.


Ben Zorlu AVM’yi beğendim. Bence İstanbul için yepyeni bir açılım. Alışveriş yapar mıyım buradaki markalardan, evet yaparım ama çok yapamam, özellikle...