19 / 04 / 2024

Feyzi Ömür

Feyzi Ömür

Ömür Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Feyzi Ömür Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Işıl Ömür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Ceyhun Mırız imzasıyla kuruldu.

Doğalgaz ve kömürün ÖTV'sinin kaldırılması talebi mecliste!

Meclis toplantısında söz alan MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Anadolu illerinde doğal gaz başta olmak üzere ısınma amaçlı kullanılan kömürün ÖTV'sinin kaldırılması talebini meclis gündemine taşıdı..

Edirne Keşan kömür ocağı ve tesis projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Edirne Keşan'da Kırma-Eleme-Paketleme Tesisi Kapasite Artışı ve İlave Açık İşletme Kömür Ocağı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Kuzey İnşaatçılık ve Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzey İnşaatçılık ve Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ömür Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ömür Proje İnşaat Anonim Şirketi, Yasin Garipkuş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mustafa Garipkuş ile Selçuk Dibekoğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Tunceli Munzur ve Pülümür vadilerine işletme mi açılacak?

Tuncellilerin öneme verdiği Munzur ve Pülümür vadilerine işletmeler açılması ve paralı hale getirilmesi tepkilere neden oldu. Bölge vatandaşı: “Biz Dersim’in çocuklarıyız. Bir yandan doğa ve insan sevgisiyle büyüyen bir yandan da yaşadığımız dönemin bize dayattığı göçler içinde bırakıldık.'' dedi.

Sudoor İnşaat Mobilya Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sudoor İnşaat Mobilya Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Onur Çetiz tarafından kuruldu.

Tunceli Pülümür'de polis güvenlik noktası yapımı için kamulaştırma!

Tunceli Pülümür'de Polis Güvenlik Noktası yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Meditarım Tarım Ürünleri Hay.Ve Gıda Mad.Üretimi Restaurant İşl. İnş.Taah.İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Meditarım Tarım Ürünleri Hay.Ve Gıda Mad.Üretimi Restaurant İşl. İnş.Taah.İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüdayi Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Akçaburgaz Caddesi'nde kuruldu.

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Kaçak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukela Caddesi'nde açıldı.

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Ayday tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Tuzla Şifa Mahallesi, Cihangir Sokak'ta kuruldu.

Feyzi Ömür Haberi

Feyzi Ömür
Ömür Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Feyzi Ömür Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Işıl Ömür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu.


Ömür Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...