25 / 04 / 2024

feza inşaat feza park evleri ödeme koşulları

feza inşaat feza park evleri ödeme koşulları

Güneşli Feza Park Evleri ulaşım ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Güneşli Feza Park Evleri projesinde 3+1'lerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor...

Feza Park Evleri Güneşli satış ofisi!

Feza Park Evleri Güneşli satış ofisi ayrıntılı bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Feza İnşaat imzası taşıyan Güneşli Feza Park Evleri projesi İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde inşa ediliyor...

Güneşli Feza Park Evleri adres bilgileri!

24 bin metrekare inşaat alanı bulunan ve de İstanbul Avrupa Yakası Güneşli' de konumlandırılan Güneşli Feza Park Evleri adres bilgileri ni haberimizden bulabilirsiniz. Projede teslimler 2 yıl sonra yapılacak...

İnşaat sektöründe 7 firma eleman arayışında!

Bu hafta 7 inşaat firması eleman arıyor. Bu firmalar; Atlı İnşaat, Yeni Prefabrike Beton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Optimist Mimarlık, Maslak Yapı, Feza İnşaat,  Re/Max Ekol ve Özatak İnşaat...  

ERG İnşaat Deriner Barajı'nı inşa ediyor

Vural Erbilgin'in başkanlığını yaptığı ERG İnşaat; planlama, proje, makine, inşaat ve montaj konularında faaliyet gösteriyor

İndirimle moral bulan inşaatçı kampanyaya hız verdi

Vergi ve alım satım harçlarında yapılan indirimlerle moral bulan inşaat sektörü satışları canlandırmak için kampanyaya hız verdi.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

feza inşaat feza park evleri ödeme koşulları Haberi

feza inşaat feza park evleri ödeme koşulları


Feza Park Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Güneşli Feza Park Evleri ulaşım bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Güneşli Feza Park Evleri projesi Feza İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Bu ay içerisinde yıkımların başlayacağı Güneşli Feza Park Evleri projesi 3 blok halinde yükseliyor. Güneşli Feza Park Evleri'nde 146 daire bulunuyor.


Güneşli Feza Park Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 430 61 16 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Güneşli Feza Park Evleri projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor.


Güneşli Feza Park Evleri projesinde 3+1 daire tipleri 350 bin liradan, 4+1 daire tipleri 550 bin liradan başlıyor. Güneşli Feza Park Evleri projesinin toplam inşaat alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi.



Güneşli Feza Park Evleri ulaşım!


Güneşli Feza Park Evleri...