26 / 04 / 2024

Güneşli Feza Park Evleri adres bilgileri!

Güneşli Feza Park Evleri adres bilgileri!

Firma: Feza İnşaat

Proje: Feza Park Evleri

24 bin metrekare inşaat alanı bulunan ve de İstanbul Avrupa Yakası Güneşli' de konumlandırılan Güneşli Feza Park Evleri adres bilgileri ni haberimizden bulabilirsiniz. Projede teslimler 2 yıl sonra yapılacak...



Güneşli  Feza Park Evleri  adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Güneşli'de yükseliyor. Toplamda 136 konutu bünyesinde barındıran Güneşli Feza Park Evleri 3 bloktan oluşuyor. 


Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Güneşli Feza Park Evleri'nde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Güneşli Feza Park Evleri'ndeki 3 oda 1 salon konutlar 119 metrekare, 4 oda 1 salon konutlar ise 176 metrekare olarak tasarlandı.


Feza Park Evleri adres bilgileri!


Güneşli Feza Park Evleri adres bilgileri ne göre proje, Basın Ekspres yoluna 1,5 kilometre mesafede, FSM Köprüsü'ne, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika, Atatürk Havalimanı'na 5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Feza Park Evleri satılık!


Feza Park Evleri fiyat bilgisine göre projede yer alan konutların fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projedeki 4 oda 1 salon konutlar ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Feza Park Evleri ödeme koşulları na göre projede bir çok ödeme alternatifi bulunuyor.


Güneşli Feza Park Evleri teslimleri nin 2 yıl sonra yapılması planlanıyor.


Tel : 0212 430 61 16 

Web: www.fezainsaat.com


projeye sor



Geri Dön