18 / 04 / 2024

FG Wilson Türkiyede son durum

FG Wilson Türkiyede son durum

Dünyanın önde gelen jeneratör markası olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. Deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi FG Wilson oldu!

Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün enerjisi FG Wilson'a emanet!

İstanbul Boğazı’na yapılan dev yatırımla inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün enerji ihtiyacını FG Wilson jeneratörleri sağlayacak.

Semih Yağcı FG Wilson Türkiye'de satış müdürü oldu!

Dünyanın önde gelen jeneratör markası olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. Deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı.

FG Wilson İç, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Semih Yağcı oldu!

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

Mustafa Gür kimdir?

Mustafa Gür, FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atandı. Peki, Mustafa Gür kimdir? Mustafa Gür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Gür...

FG Wilson satın alma ve lojistik müdürü Mustafa Gür oldu!

FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atanan Mustafa Gür, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Makineleri Mühendisliğinden 2004 yılında mezun oldu.

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu!

Özellikle büyük gayrimenkul geliştiricisinin;avm,hastane,otel,okul, köprü,havaalanı,ofis,rezidans yatırımcılarının çözüm ortağı olan ve daima “Kesintisiz Hayat” için “Kesintisiz Enerji” tedariki önemidir diyen FG Wilson Türkiye ekibi genişliyor.

General, Türkiye'yi merkez üssü yapıyor!

General; Türkiye’de kendi şirketini kurarak özel satış ve hizmet ağını oluşturdu. FG Europe Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu OHNO, “Türkiye hızla gelişen bir pazar, biz de global büyüklüğümüzden aldığımız destekle bölgedeki gücümüzü daha da artıra

Gayrimenkul yatırımcıları FG Wilson Jeneratör sistemleri'ni tercih ediyor!

Dünyanın önde gelen, Avrupa’ nın en büyük ve en güçlü Jeneratör Sistemleri markası FG Wilson Türkiye ve bölgede, gayrimenkul yatırımcıları ve işletmecileri tarafından tercih ediliyor...

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

FG Wilson Türkiyede son durum Haberi

FG Wilson Türkiyede son durum

Dünyanın önde gelen jeneratör markası ve Avrupa’nın en büyüğü olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. FG Wilson Türkiye'nin deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı..


FG Wilson Türkiye “Genel Satış Müdürü” olarak atanan Semih Yağcı,  en son FG Wilson Türkiye İç Anadolu, Ege ve Akdeniz Bölgeleri “Bölge Müdürü” olarak görev yapıyordu. FG Wilson Türkiye’de Genel Satış Müdürü olarak görevini sürdürecek olan Semih Yağcı, uzun yılardır FG Wilson Türkiye’de çalışıyor. İyi derecede İngilizce bilen Yağcı evli ve bir çocuk babasıdır. Yağcı, Osmangazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden...