24 / 04 / 2024

fikirtepe proje

fikirtepe proje

VARTAŞ, Fikirtepe'deki Renovia İstanbul projesini, Emlak 2014 Fuarı'nda tanıttı. Bin 100 konuttan oluşan projede, 4 bin 400 metrekarelik de ticari alan bulunuyor. İşte projedeki metrekare fiyatları...

Fikirtepe'de dönüşüm bütün hızıyla sürüyor!

Dönüşümde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'de ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nm atımlarıyla çalışmalar hız kazandı. Bölgede faaliyet gösteren sadece 7 projeyle yapılan yatırımlar 3 milyar TL'nin üzerine çıktı.

Fikirtepe'de 2 araçlık otopark şartı projeleri değiştirecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Fikirtepe'de askıya çıkan imar planları müteahhit ve vatandaşları sevindirdi ancak 80 metre yükseklik ve her daireye 2 araçlık otopark şartı, projelerde değişikliğe yol açacak...

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep başladı! Fikirtepeye 10 bin yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep süreci başladı. Toplam 11 bin bağımsız bölüm yer alacak proje, 18 etap halinde hayata geçirilecek...

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ışık göründü!

Kadıköy Fikirtepe'de 14 senedir süren kentsel dönüşümde 61 proje adasında ışık göründü. Bölgede bir an önce inşaatlara başlanması planlanırken, Ocak'ta bölgenin şantiye alanına dönmesi öngörülüyor.

Torkam Fikirtepe projesi ile 1.101 konut yolda! Yeni proje!

Kiptaş’ın Fikirtepe ihalesini kazanan Torkam İnşaat, kazandı. Şirket 5 bloktan oluşan 1.101 konutluk dev bir proje hayata geçirecek...

Fikirtepe yeniden cazibe merkezi olacak!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi iken proje mezarlığına dönen ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “riskli alan” ilan ettiği Fikirtepe için yeni çıkış yolu ortaya çıktı. 

Fikirtepe'de geniş aileler için 6 konut projesi!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin yoğunlaştığı Fikirtepe'de geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle proje üretilmeye devam ediliyor. İşte 4+1 dairelerin yer aldığı 6 konut projesi...

Transform Fikirtepe: Çünkü burada proje sensin‎!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Transform Fikirtepe fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Proje 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Fikirtepe Merdivenköy 6 yıldır dönüşüm bekliyor!

İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor ancak Merdivenköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ‘35 Nolu Proje Adası’nda 6 yıldır dönüşüm bekleniyor.

İki Yaka Fikirtepe liste fiyatları!

İki Yaka Fikirtepe liste fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Proje "Her şey bir arada" sloganıyla tanıtılıyor...

Transform Fikirtepe, projeyi seçenlerin tercihiyle şekillenecek!

İstanbul Fikirtepe'de yükselen Transform Fikirtepe'de "Proje Sensin" uygulamasıyla evler, ofisler ve ortak kullanım alanları projeyi seçenlerin tercihiyle şekillenecek...

İki Yaka Fikirtepe'de fiyatlar 470 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

275 daireden meydana gelen İki Yaka Fikirtepe'de lansmana özel yüzde 5 indirim sağlanıyor. İki Yaka Fikirtepe'de fiyatlar 470 bin TL'den başlıyor.

Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi!

Optimist Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de Mist İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje "İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılıyor...

Babacan Holding Fikirtepe ve Gaziantep'te proje yapacak!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Babacan Holding, 2018 yılında 1 milyar TL'yi bulan yatırım planlıyor. Şirket önümüzdeki yıl Porto'da ilk rezidans yatırımını yapacak. Ayrıca Gaziantep'te konut projesi ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak.

fikirtepe proje Haberi

fikirtepe proje
Vartaş, Alman ortağı Stern Investment ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı'nda tanıttı.


Kentsel dönüşümün sembol bölgesi İstanbul Fikirtepe'de yükselecek olan proje, 29 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 


Renovia'da, bin 100 konut ve 4 bin 400 metrekarelik ticari alan bulunacak. 


1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı Renovia İstanbul daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL’den başlıyor 8 bin TL’ye kadar yükseliyor.


Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen Vartaş Renovia İstanbul projesinde kalan konut bedeli ise firma bünyesinde 36 ay 0 faizle taksitlendiriliyor. 2016 yılında konut teslimleri yapılması planlanan Renovia İstanbul Fikirtepe projesi Kadıköy Fikirtepe’de E-5 üzerinde konumlanıyor.


VARTAŞ Başkanı Ömer Faruk Barata, hedeflerinin 5 yılda en büyük 10 firma arasına girmek olduğunu...