26 / 04 / 2024

fikirtepe vartaş projesi

fikirtepe vartaş projesi

Fikirtepe’de zora düşen Vartaş ve Anka’nın projeleri için ‘çözüm’ imzaları atıldı. Finansman desteğini İller Bankası verecek, inşaatları Kiptaş yapacak. Kiptaş, 5 Şubat’a kadar sahaya inecek

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO'nun yeni projesi Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'nin tüm detayları belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun yeni projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 3 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

fikirtepe vartaş projesi Haberi

fikirtepe vartaş projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul’un pilot kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’nin hızla tamamlanması için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da bölgede finansal zorluk çeken şirketlere ortak olmak için görüşmelerini sürdürüyordu.


Zordaki şirketlerin projelerinin tamamlanması ve vatandaşların mağdur olmaması için yapılan ortaklık görüşmelerinde ilk somut adım atıldı. Bakanlığa bağlı İller Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş ile Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kuruldu.


Satış ofisi geliyor

Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla Kiptaş-Vartaş ile Kiptaş-Anka firmaları arasında proje ortaklığı için sözleşmeler imzalandı. Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gözetiminde, İller Bankası’nın finansman desteğiyle Kiptaş, Anka ve Vartaş’ın ikişer projesinde inşaata başlayacak.


5 Şubat’ta Fikirtepe’de düzenlenecek temel atma törenine kadar Kiptaş bölgeye adım atmış olacak. Şu anda satış ofisi kurulması...