17 / 04 / 2024

Fikret Orman beşiktaş stadı açıklaması

Fikret Orman beşiktaş stadı açıklaması

Stadı en kısa sürede bitireceklerini ifade eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Dünyanın en güzel stadını yapıyoruz. Beşiktaşlılar, övünecekleri statlarında, şampiyonluklara daha rahat gelir olarak bakacaklar" diye konuştu...

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına aday oldu!

Beşiktaş'ta Fikret Orman sonrasında boşalacak olan başkanlık koltuğu için Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi aday oldu...

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

'Fikret Orman, Fulya'daki otoparkı el altından kiraya verdi' iddiası!

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde bulunan ve günlük cirosu 35 bin ile 40 bin lira arasında değişen 2500 araç kapasiteli otoparkı, ihalesiz bir şekilde aylığı sadece 30 bin liradan 15 yıllığına kiraya verdiği iddia ediliyor. 

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi için son aşamaya gelindi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik" dedi.

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Fikret Orman'ın Grand Focus Otel'i Varlık Fonu'na devredildi!

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Türkiye'nin önemli firmaların hisselerinin devredildiği Varlık Fonu'na Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait Grand Focus Otel'in de devredildiği ortaya çıktı.

Fikret Orman'dan arazi ve otel açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte göreve geldikten sonra ticari faaliyetlerine ara verdiğini belirterek, kulüp başkanı olduğundan beri devletten bir arazi tahsisi almadığını ve otel yapım işine girmediğini açıkladı.

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş'a devredildi!

Beşiktaş'a 14. lig şampiyonluğunu getirmesine kesin gözüyle bakılan başkan Fikret Orman, diğer taraftan siyah beyazlı kulübe yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş Kulübü'ne devredildi.

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Fikret Orman beşiktaş stadı açıklaması Haberi

Fikret Orman beşiktaş stadı açıklaması


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dünyanın en güzel stadını yapacaklarını söyledi.


Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği'nce "Siyah Beyaz Gece" adlı baloya katılan Orman, Beşiktaş'ın her kademesinde görev aldığını belirtti.


Stadı en kısa sürede bitireceklerini ifade eden Orman, "Dünyanın en güzel stadını yapıyoruz. Beşiktaşlılar, övünecekleri statlarında, şampiyonluklara daha rahat gelir olarak bakacaklar" diye konuştu.


Baloya katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye kulüp üyelik kartları, dernek başkanlarına da plaketleri...