26 / 04 / 2024

Filli Boya Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi

Filli Boya Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi

21 Şubat Cuma günü Gaziantep’ te düzenlenecek olan Enerji Zirvesi’ nde Filli Boya Yalıtım Gurubu ‘’ Binalarda enerji verimliliği dönüşümü için yapılması gerekenleri ’’ anlatacak.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

Şekerbank ve filli boya yalıtım seferberliği başlattı!

Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği işbirliğinin ilk adımı olarak, 5 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirildi. Şekerbank ve filli boya, binalarda enerji verimliliğini teşvik etmek amacıyla yalıtım seferberliği başlattı.

Yalıtım seferberliği Denizli'de devam ediyor!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak için geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve Filli Boya Capatect’in Başkent’ten başlattığı yalıtım seferberliğinin ikinci durağı Denizli oldu.

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

Şekerbank ve Filli Boya'dan yalıtım için EKOkredi!

Türkiye'de 20 milyonu aşkın konutun yüzde 85'inin ısı yalıtımı bulunmuyor. Bina maliyetinde yüzde 3-5 payı olan yalıtım, yüzde 50 yakıt tasarrufu sağlıyor..

Şekerbank ve Filli Boya konut yalıtımı için anlaştı!

2023 yılına kadar 500 bine yakın konuta 2,4 milyar lira civarında yalıtım kredisi kullandırılması planlanıyor. Krediyi kullanmak isteyen ev sahipleri ve apartman yöneticileri 60 aya varan vadelerle aylık yüzde 0,72 ila 0,97 oranla yalıtım kredisi kullanab

Şekerbank ile Fiili Boya yalıtım seferberliği başlattı!

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

Filli Boya ve Şekerbank 60 bin konutun yalıtımını yapacak!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak amacıyla 566 milyon TL'yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank, yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect ile bir araya gelerek Türkiye'de yalıtım seferberliği başlatıyor.

Filli Boya Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi Haberi

Filli Boya Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi

Kamu ve özel sektörden konuşmacıların katılacağı zirvede iş dünyası için yeni yol haritaları belirlenecek ve bunun yanı sıra sanayide enerjiyi doğru kullanan kurumlar  “Sanayide Enerji Verimliliği Ödülleri” verilecek.


Filli Boya Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk’un da konuşmacı olarak katılacağı zirvede, “Binalarda Enerji Yönetimi ve Enerjinin Verimli Kullanımı, Enerji Projelerinin Finansmanı, Yenilenebilir Enerji Sektöründe Fırsatlar ve Riskler, Enerji Verimliliği ve Sanayide Enerji Verimliliği” gibi konular konuşulacak.


Zirve,  enerji konusunda başarılı bir üs olarak, sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda bölgede yaratılmakta olan katma değerin milli ekonomimize büyük katkı sağlamasına destek vermeyi hedefliyor. Bölgenin enerji alanındaki bu en büyük organizasyonu karar vericileri ve kanaat önderlerini buluşturarak enerji yol haritasını çiziyor.

Kalkınmada lider şehir Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliği ile ilki geçtiğimiz yıl...