19 / 04 / 2024

finans merkezi merkez bankası ihalesi

finans merkezi merkez bankası ihalesi

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için 13 Mart’ta danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

İFM Merkez Bankası'nın ön yeterlilik ihalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 1 Mart'ta yapılacak.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası ihalesi bugün!

TOKİ'nin inşa edeceği Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Hizmet Binasının ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Ziraat Bankası İstanbul Finans Merkezi'ne ilk taşınan olacak!

Merkez üssü Ankara'da bulunan Ziraat Bankası Haziran'da İstanbul Finans Merkezi'ne taşınıyor.

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

İstanbul Finans Merkezi'nde yer alacak şirketler 10 yıl kurumlar vergisi ödemeyecek!

İstanbul Finans Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Merkez için hazırlanan yasalara göre; merkez içerisinde yer alan şirketlere 10 yıl boyunca yüzde 100 kurumlar vergisi indirimi uygulanacak.

Murat Uysal: TCMB olarak İstanbul Finans Merkezi'nde yer alacağız!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, "İstanbul Finans Merkezi'nde bizim yerimiz var, orada binamız yapılacak, bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Buranın tamamlanması halinde taşınma süreci gerçekleşebilir" dedi...

Merkez Bankası, İstanbul Finans Merkezi'ne taşınacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Uysal, "İstanbul Finans Merkezi'nde yerimiz var. Bazı birimlerimizin İstanbul'a taşınması konusunda çalışmalara başladık" dedi...

İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası ihalesi bugün!

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için bugün saat 10:30'da danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

İstanbul Finans Merkezi ihalelerinde heyecan arttı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yükselecek kamu binalarının ihaleleri bir bir yapılıyor. İnşaatları süren SPK ve BDDK binaları ile ihalesi yapılan Merkez Bankası, finans merkezinin kalbi olacak.

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi TCMB binası için teklifleri topluyor!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 10 Parselde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının ihalesi 28 Şubat'ta yapılacak.

İstanbul’da Uluslararası Finans Merkezi’ni güçlendirmek için 6 yeni bölge!

İstanbul’da Uluslararası Finans Merkezi’ni güçlendirmek amacıyla 6 yeni bölge oluşturuluyor. Türkiye’yi finansta merkez haline getirecek proje kapsamında, sahada detaylı araştırma yapılacak.

İstanbul Finans Merkezi, gayrimenkul mü, finans projesi mi olacak?

AK Parti’nin en iddialı vaatlerinden biri olan İstanbul Finans Merkezi (İFM); gayrimenkul geliştirme projesi mi, finansal merkez mi olacak?

Merkez Bankası'ndan İstanbul Finans Merkezi'ne Selçuklu yıldızı!

Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi’ndeki binası Mimar Sinan’ın eserlerinden ilham alınarak tasarlandı. Finans Merkezi’nin ‘merkezi’ ve haritadaki yeri Merkez Bankası’nın 54 katlı kulesi olacak. Bina sekiz köşeli Selçuklu yıldızı ile bitirilecek.

İstanbul Finans Merkezi'nde ilk kazma vuruluyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul Finans Merkezi’nde SPK ve BDDK binalarının temelini gelecek hafta atacaklarını ifade ederken "İlk kazmayı vuruyoruz. Proje 2-3 yıl içinde tamamlanır. Merkez Bankası binası için protokol yapıldı. İhale aşamasına gelindi" dedi

finans merkezi merkez bankası ihalesi Haberi

finans merkezi merkez bankası ihalesi

İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet ediliyor.  Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecek. İFM Merkez Bankası'nın ön yeterlilik ihalesi 13 Mart'ta saat 10:30'da gerçekleştirilecek.


İhale Kayıt Numarası    :    2018/61855  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah....