23 / 04 / 2024

finansbank mersin şubesi

finansbank mersin şubesi

Finansbank A.Ş, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklamada Yenimahalle Tarsus Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Şube Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı, No:204 B Tarsus-Mersin adresinde hizmete girdi...

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Mersin'de emlak dolandırıcılığı operasyonu!

Mersin'nde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, taşınmazlarını hileli yollarla satın alıp haksız menfaat elde ettikleri iddia edilen kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi...

Burhanettin Kocamaz: Emekliler de konut sahibi olmalı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TOKİ projesinin emekliler için önemine değindi.

Tarihi Mersin Kışlası yargıya taşınıyor!

Eski Mersin Kışlası’nın bulunduğu alan yargıya taşındı. Alanın imara açılmasına karşı çıkan Mimarlar Odası Mersin Şubesi, Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu’nun kararına karşı dava açtı.

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Öncelikli amacımız sektörü büyütmek, hem yurt içi hem de yurt dışında daha fazla fonu sisteme dahil etmek ve daha fazla kişiye ulaşmak" dedi.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

İşgücü Kanun Tasarısı mimarları nasıl etkileyecek?

Mimarlar Odası Mersin Şubesi Başkanı Ömer Sakar, Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı ile yetkinlik aranmadan yabancılara Türkiye'de mimarlık, mühendislik ve şehir plancılığı hizmeti vermesinin önünü açtığını söyledi.

Mersin'de Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı düzenlendi!

Mersin Üniversitesi Bölgesel İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİAMER), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mimarlar Odası Mersin Şubesi işbirliğiyle "Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı" düzenlendi.

YBBD'nin Mersin şubesi açıldı!

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği'nin (YBBD) Mersin Şubesi’nin açılışı için genel başkan Nezir Karayün ve YBBD Türkiye genelinde bulunan il şube başkanları, il temsilcileri ve üyeleri ile çok sayıda gazeteci Mersin’e çıkarma yaptı.

Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Mersin'in Bozyazı İlçesinde, Türkiye Diyanet Vakfı Bozyazı Şubesi ve Bozyazı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen etkinlikle açıldı.

TOKİ Mersin'de 5 bin konut yapacak!

Mersinli emekli Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi, kentte TOKİ kanalıyla 5 bin konut yapılarak, uygun fiyatla satışı için resmi başvuru yaptı. Projeden sadece evi olmayan emeklilerin yararlanabileceği bildirildi.

Mersin Güneykent Cemevi'nin temeli atıldı!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Mersin Şubesi’nin merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan cemevinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Finansbank Edirne Çarşı Şubesi açıldı!

Finansbank A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Edirne Çarşı Şubesi' nin Sabuni Mahallesi, Çilingirler Caddesi, No:19 Edirne adresinde faaliyete geçtiği bildirildi...

finansbank mersin şubesi Haberi

finansbank mersin şubesi


Finansbank'tan yapılan açıklama şöyle:


Bankamız "Yenimahalle Tarsus Şubesi",Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı, No:204 B Tarsus-Mersin adresinde faaliyete...