16 / 04 / 2024

Fırat Muşlu kimdir

Fırat Muşlu kimdir

5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konut yapılacak olan Yakuplu, villa vadisine dönüşüyor. Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, arsa fiyatlarının ikiye katlandığı bölgenin geleceğinin parlak olduğunu söyledi..

Fırat Muşlu: Yakuplu villa vadisine dönüşüyor!

Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu bölgesi villa vadisine dönüşüyor. Bölgede önümüzdeki 5 yıl içinde 3500 villa ve 1500 konut yapılacak. Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu bölgeyi değerlendirdi.

Fırat Muşlu: Hepimizin vergileriyle kişiye özel kentsel dönüşüm olmaz!

Durak Plus Gayrimenkul AS Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, inisiyatifin kat malikleri ile müteahhit arasında kalması sebebiyle afaki rakamlara imza atıldığını ve bu durumun haksız rekabete yol açtığını söyledi...

Fırat Muşlu: Konut sektörü sanayiden daha cazip!

Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, tekstile vefa borcu gerekçesiyle devam edeceklerini belirtti. Muşlu, sanayinin giderek cazibesini yitirdiğini ifade ederek, “Konut daha kârlı, daha dertsiz.” dedi.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Abdülkerim Fırat nereden mezundur? Abdülkerim Fırat kimdir?

Abdülkerim Fırat kimdir? Abdülkerim Fırat hangi mesleği yapıyor? Abdülkerim Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat kimdir?

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat kimdir? İsmail Mert Fırat daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İsmail Mert Fırat'ın biyografisi...

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Kayseri Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüd Merkezi açıldı!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

Tarsus Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi yoğun ilgiyle hizmete açıldı.

Hatay Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı hizmete açılıyor!

Hatay Dörtyol Belediyesi şahadetinin ilk yıldönümünde Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı'nı Cumartesi günü saat 11.00 da Niğdeliler Mahallesi'nde açıyor. Çakıroğlu, Dörtyol Belediyesi tarafından unutulmadı.

Yusuf Fırat kimdir?

Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat kimdir? Yusuf Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Fırat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yusuf Fırat...

Ali Sait Fırat kimdir?

Erzurum Tekman Belediye Başkanı Ali Sait Fırat kimdir? Ali Sait Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Sait Fırat, ne zamandan beri belediye başlanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali Sait Fırat...

Fırat Anlı Üçkuyular TOKİ'yi ziyaret etti!

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organizasyonuyla Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanları Selim Kurbanoğlu, Ülkü Baytaş Üçkuyular TOKİ Mahalle Meclisi'ni ziyaret etti.

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Fırat Muşlu kimdir Haberi

Fırat Muşlu kimdir

İstanbul Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu bölgesi, villa vadisine dönüşüyor. Bölgede önümüzdeki 5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konutun yapılması planlanıyor. Yakuplu'ya ilk yapılan villa projelerinden West Wall Marina Villaları'nın yatırımcısı Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, denize sıfır konumuyla avantajlı bir lokasyonda bulunan Yakuplu'nun Türkiye'nin en ekonomik marinalarından birine sahip olduğunu ve yakın gelecekte Yalova'dan deniz otobüsü seferlerinin başlamasının da planlandığını söyledi. 


METREKARESİ BİN DOLAR 

Gayrimenkul yatırımcısının bölgeyi birkaç yıl önce keşfettiğini anlatan Muşlu, "Daha 2 yıl önce, biz projeye başladığımız sıralarda, arsaların metrekare fiyatları 400-500 dolar seviyesindeydi. Şimdi ise fiyatlar bin dolar düzeyine geldi. Bölgenin yatırım açısından önü açık. Çünkü yapılacak toplu konutlar, villalar ile yaşam alanları genişleyecek, ticari alanlara gereksinim olacak" dedi.


Evinize ister denizden ister...