19 / 04 / 2024

Flex Office telefon

Flex Office telefon

Flex Office Dumankaya fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Home officelerin yer aldığı projenin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Flex Office ulaşım bilgileri!

Flex Office ulaşım bilgilerine göre proje metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede bulunuyor. Toplam 321 adet daireden oluşan proje 100 milyon lira yatırım değerine sahip.

Flex Office fiyat listesi!

Flex Office fiyat listesine göre daireler 119 bin TL'den başlıyor. Toplam 321 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirliyor.

Flex Office nerede?

Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunabilen projede toplam 321 adet ofis bulunuyor. Peki Flex Office nerede yükseliyor?

Flex Office Bahçeşehir satılık!

Flex Office Bahçeşehir satılık ofisler 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare alanlardan oluşuyor. Toplam 321 adet ofisten oluşan projede teslimler 2017 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek.

Flex Office satış ofisi telefon!

Flex Office satış ofisi telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi. Toplam 321 adet ofisten oluşan proje İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede yer alıyor.

Ataşehir Modern telefon!

Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde yer alıyor. Ataşehir Modern projesinde 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. 

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Kağıthane Seba Office Boulevard satış ofisi!

Dükkan alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 204 adet bağımsız ünite yer alıyor. Kağıthane Seba Office Boulevard satış ofisi telefon numarası 0212 323 03 03 olarak belirlendi.

Flex Office Dumankaya kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...

Bahçeşehir Flex Office kampanyası!

Bahçeşehir Flex Office kampanyası devam ediyor. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi sağlıyor. Peki Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Flex Office telefon Haberi

Flex Office telefon

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Flex Office projesi yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Proje 32 katlı tek bloktan meydana geliyor.


Flex Office Dumankaya fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan proje 321 adet üniteden oluşuyor.


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan Flex Office Bahçeşehir 'in 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Bireysel çalışma alanları, lobi hizmetleri, kat bahçeleri, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, ofis box üniteleri gibi sosyal alanlara yer verilen Flex Office Dumankaya fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.


Flex Office Dumankaya iletişim
Tel: 0212 672 88 98
Web: www.dumankaya.com
Özge...