26 / 04 / 2024

Flexotels otel odalarında yeni konsept

Flexotels otel odalarında yeni konsept

HollandalI bir firma, müzik festivalleri ya da spor organizasyonlarına katılan zenginlerin çadır yerine konforlu odalarda kalmasını sağlayacak yeni bir otel konsepti geliştirdi.

İnsanlar ev almazsa kim neden inşaat yapsın? 

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, geçtiğimiz günlerde bir evi olmadığını ve arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söylemişti. İşte sosyal medya X'e de konu olan o detaylar... 

Otel odalarına yüzde 43 zam! İstanbul’da oda fiyatları 2 bin 790 liraya yükseldi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) rakamlarına göre, 2022'de ülke genelinde otel doluluk oranları önceki yıla göre yüzde 28’lik artış gösterdi. İstanbul’da oda fiyatları 91 Euro’dan,136.8 (2790 TL) Euro’ya kadar çıktı.

Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40 indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni eğitim yılı başladı. Öğrenciler okullarına döndü. Ancak evlerde de hummalı bir çalışma var. Özellikle yurtlarda kalamayan ya da tercih etmeyen üniversite öğrencileri kendi evlerini dizayn etme derdine düştü. Öğrencilerin imdadına yetişen Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40’a varan indirim

Bambi’den Öğrenci Kampanyası! Bambi 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatak markası Bambi öğrencilere özel bir kampanya başlatarak genç odalarında 9 taksite net indirim yaptı.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Otel fiyatlarında artış olacak mı? Flaş açıklama

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Türkiye'deki mevcut durumu değerlendirdi. Vardar, otellerde geçtiğimiz seneye göre yüzde 60-70'e varan fiyat artışı olduğunu ancak bu yaz döneminde daha artış olmayacağını ifade etti.

Beykoz Legend Otel'in akıbeti ne olacak?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Legend Otel için mahkeme süreci devam ediliyor. Yılan hikayesine dönen otel hakkında henüz bir karar verilmedi.

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Ferit Şahenk 3 ayda 3 otelini sattı!

Geçtiğimiz aylarda Miami'deki paylarını 103 milyon dolara, Madrid'deki paylarını ise 210 milyon euroya satan Doğuş Grubu otel tarafında son satışını Marmaris'te yaptı.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!

Moskova'da inşa edilmesi planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği iddia edildi...

Flexotels otel odalarında yeni konsept Haberi

Flexotels otel odalarında yeni konsept



HollandalI bir firma, müzik festivalleri ya da spor organizasyonlarına katılan zenginlerin çadır yerine konforlu odalarda kalmasını sağlayacak yeni bir otel konsepti geliştirdi.  Flexotels adlı firma birleşme noktalarından katlanıp vinçle taşınabilen odalar üretti. Firmadan kiralanıp istenilen yere götürülebilen odaların gecelik fiyatı 52 bin...