29 / 03 / 2024

Florya Ekşinar Konakları ofisleri

Florya Ekşinar Konakları ofisleri

Eroğlu Gayrimenkul tarafından, İstanbul’ un en nezih semtlerinden biri olan Florya'da hayata geçirilen Florya Ekşinar Konakları projesinde son etap ve de ofislerde satışlar başladı.

Florya Ihlamur Konakları fiyat 2018!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor.. 

Ihlamur Konakları Florya lokasyon!

Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükseliyor..

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi!

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 11 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Florya Ihlamur Konakları nerede?

11 dönüm arsa içerisinde hayata geçirilen Florya Ihlamur Konakları projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Florya Ihlamur Konakları nerede?

Palmiye Konakları Florya fiyatları!

Palmiye Konakları projesi Beyazlar ve Yazganlar İnşaat tarafından İstanbul Florya'da inşa edildi. Palmiye Konakları Florya fiyatları ne kadar?

Ihlamur Konakları Florya fiyatlar!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Ihlamur Konakları yakın zamanda satışa çıkacak. Ihlamur Konakları Florya projesinde 73 adet daireye yer veriliyor.

Florya Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Florya Ihlamur Konakları teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor. Ihlamur Konakları'nda ön talep toplanıyor.

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları hakkında bilgi verdi!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda merak edilen soruları yanıtladı.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları'nı anlattı!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı.

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park!

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park projesinin ödeme planına göre 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede teslimler hemen yapılıyor.

Florya Ofis Park ödeme planı!

Florya Ofis Park projesi, Florya Ekşinar Konakları projesinin ticari birimleri olarak satışa sunuluyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Florya Ofis Park ödeme planı...

Florya Ekşinar Konakları ofisleri Haberi

Florya Ekşinar Konakları ofisleri

Eroğlu Gayrimenkul’ün modern ve huzurlu bir yaşam düşleyenlerin ihtiyacına özel olarak projelendirdiği Florya Ekşinar Konakları’nda, özel bir kampanya başlatıyor. Farklı tiplerde 76 ve 86 metrekarelik seçenekleri bulunan 1+1 dairelere 450 bin TL’den, ofislere 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.


Atatürk Ormanı’nın hemen yanı başında, eşsiz deniz manzarasının karşısında, geniş bir arazi yükselen Florya Ekşinar Konakları’nda 76 metrekare ile 463 metrekare arasında 1+1'den 7+2'ye kadar değişen daireler ayrıcalıklı bir gelecek fırsatı sunuluyor.  Tüm aile fertleri düşünülerek kurgulanan sosyal donatıları arasında bir adet kapalı havuzu ve çocuklara özel kapalı havuzu, çocuk oyun ekipmanları, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, masaj odası, aerobik salonunu, cafe, basketbol sahaları bulunuyor.


Avantajlı konumuyla da cazip bir yaşam merkezi olan projenin E-5 Karayolu ile direkt yan yol bağlantısı...