20 / 04 / 2024

Fly Salmiya iletişimi

Fly Salmiya iletişimi

Toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılan proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında daireler 150 bin TL'den başlıyor.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

ABD'de 16 dev Wall Street firmasına ağır ceza

SEC,Barclays, Bank of America, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Morgan Stanley ve UBS'in bulunduğu dev 16 finans şirketine elektronik iletişimi sürdüremedikleri ve koruyamadıkları nedeni ile 1,1 milyar dolarlık para cezası kesti.

Tek başına bir hissedar binanın tamamını satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 4 kardeş. Biri vefat etti hissesi bizde. Diğer kardeşler Amerika’ya yerleşmişler ve iletişimi kesmişler, ulaşamıyoruz. Babam buradaki taşınmazların 30 seneden fazla vergilerini ödüyor. Fakat satamıyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? ' sorusunu yanıtladı.

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Atlantik Fly iletişim bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Fly projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 265 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

TOKİ Metro Ethernet ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Metro Ethernet internet hizmeti ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Emlakjet'in iletişimi Marjinal Porter Novelli'ye emanet!

iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, bundan böyle iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi!

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi haberimizin içerisinde bulunuyor. 300 daireden oluşacak proje 35 katlı tek blok halinde yükselecek.

Ferko'nun PR ajansı desiBel Ajans oldu!

Ferko’nun yeni kurumsal iletişim ajansı desiBel Ajans oldu. desiBel Ajans, Mayıs 2016 tarihinden itibaren Ferko’ya stratejik iletişim, lider iletişimi medya ilişkileri, kriz iletişimi konularında destek vermeye başladı.

Emlak İstasyonu, emlak danışmanı arıyor!

Emlak İstasyonu kendi işini yapmak için gerekli girişimci ruha sahip, özgüveni yüksek, insanlarla iletişimi güçlü, vizyon sahibi ve hedefleri olan Emlak danışmanı arıyor.

Fly Salmiya iletişimi Haberi

Fly Salmiya iletişimi

Sosyal kullanım alanları arasında projede fitness merkezi, sauna, buhar odası, spa ve masaj merkezi, duş ve soyunma odaları, havuz, kapalı otopark gibi seçenekler bulunuyor.


2 blok şeklinde yükselen projede blokların kat yüksekliği 17 olarak belirlendi. Proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor.


Teslimlerin Aralık 2017 yılında yapılması planlandığı projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Proje toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılıyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 35 peşinat ödendiğinde, 36 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


Peşin satışlarda metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL, vadeli satışlarda ise 2 bin 700 TL olarak belirlenen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.


Fly Salmiya Beylikdüzü fiyat listesi!

A blok;

60 metrekare 1+1 daireler 150 bin TL,

110 metrekare 2+1 daireler 275 bin TL,

150 metrekare 3+1 daireler 375 bin TL...