26 / 04 / 2024

foça satılık yazlık

foça satılık yazlık

Foça Gültekin Konakları 'nda fiyatlar 700 bin liradan başlıyor, 240 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon villaların yer aldığı proje denize sıfır mesafede yükseliyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Satılık konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre, satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

foça satılık yazlık Haberi

foça satılık yazlık


İzmir  Foça 'da Onag Yapı imzası ile yaşama geçirilen Gültekin Konakları 'nda satış süreci devam ediyor. Proje 18 villadan meydana geliyor.


240 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon dubleks villaların bulunduğu Gültekin Konakları 'ndan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Foça Gültekin Konakları 'nda fiyatlar 700 bin liradan başlangıç gösteriyor, Peyzaj düzenlemesi devam eden projenin teslimlerinin Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Ebeveyn banyosu ve terasın yer aldığı Gültekin Konakları 'nda yüzme havuzu, yürüyüş alanları, otopark, bahçe ve park bulunuyor. Proje denize sıfır konumda inşa ediliyor.


Eski Foça 'da yer alan Gültekin Konakları 'nın her odasında ayrı banyo, WC ve lavabo bulunuyor.


Telefon: 0 232 362 06 36

Web adresi: http://www.onagyapi.com/tr/ana

Ceren...