19 / 04 / 2024

Focus Eyüp nerede

Focus Eyüp nerede

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap nerede?

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yeni Eyüp Evleri 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yeni Eyüp Evleri nerede?

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt iş ortaklığında hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri nerede? İşte Yeni Eyüp Evleri lokasyon bilgisi...

Focus Eyüp 2019'da teslim! Yeni proje!

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

Forev Modern Eyüp nerede?

Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daireler yer alıyor...

WE Haliç Eyüp nerede?

Toplam 1.084 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç Eyüp projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı. Peki WE Haliç Eyüp nerede?

Eyüp Hisar Panorama nerede?

Hisar Panorama Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Eyüp Hisar Panorama nerede?

Eyüp 5. Levent Evleri nerede?

5. Levent Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Torunlar GYO imzası ile yükselen projenin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor. Peki Eyüp 5. Levent Evleri nerede?

Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Mihmandar Eyüp'te daire fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Eyüp 5. Levent projesi nerede?

5. Levent projesinde daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklı şekilde tasarlandı.Projede 4 bin 64 adet konut bulunuyor. Peki Eyüp 5. Levent projesi nerede?

Eyüp 5. Levent nerede?

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile hayata geçirilen 5. Levent projesi İstanbul Avrupa Yakası Alibeyköy ’de inşa ediliyor. Peki Eyüp 5. Levent nerede?

Eyüp Palas Gül Proje nerede?

Eyüp Palas Evleri'nde daireler 2 blok olarak tasarlandı. Projede 1 tane kalan 1+1 dairenin fiyatı 215 bin TL'den satışa sunuluyor. Peki Eyüp Palas Gül Proje nerede?

Eyüp Palas Evleri nerede?

Yeşilpınar Eyüp Palas Evleri'nde son 1+1 dairelerin fiyatı 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Gül Proje imzası ile yükselen Eyüp Palas Evleri satış süreci devam ediyor. Peki Eyüp Palas Evleri nerede?

Focus Eyüp nerede Haberi

Focus Eyüp nerede

27 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Focus Eyüp projesinde  3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama daireleri bulunuyor. 8 ticari ünitenin de yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor.  

Kat planları için tıklayın

Focus Eyüp projesi, İstanbul Eyüp'te tarihi ilçenin her yere ulaşımı en kolay olan noktasında yer alıyor. 2019 yılı başı bitirilmesi planlanan tramvay hattı projenin hemen ön tarafına geliyor. 
 
Pierre Loti, feshane, tarihi kütüphaneler, hamamlar, çeşmeler gibi önemli mekanlarla çevrili Focus Eyüp projesi Ftaş Yapı imzasını taşıyor. 

Focus Eyüp'te ödeme planı:

Peşin ödemede yüzde 6 indirim, vadeli ödemede ise yüzde 35 peşinat ve kalanı teslim tarihinde herhangi bir faiz uygulanmayacak şekilde ödeniyor. 

2019 yılının Eylül ayında teslim edilmesi öngörülen projede...