28 / 03 / 2024

Folkart Time nerede

Folkart Time nerede

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time: Şimdi senin zamanın!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Time projesi 360 konut, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. Folkart Time projesinin Eylül 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Folkart Time büyük ilgi görüyor!

Folkart Yapı’nın ‘Şimdi senin zamanın!’ sloganıyla yola çıkarak inşa etmeye başladığı karma projesi Folkart Time; reklam filmi, mimarisi ve proje için özel hazırlanan satış ofisi binası ile dikkat çekiyor.

Folkart Konak nerede? Folkart Konak fiyat listesi!

Folkart Konak nerede sorusunun yanıtı ve  Folkart Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 292 konut ve 398 rezidans mevcut.

Folkart Nefes İstanbul nerede? Lokasyon bilgisi!

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Folkart Nova nerede?

Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Folkart Country Urla nerede?

Folkart Country Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Country Urla nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Urla Bademler nerede?

Folkart tarafından Urla'da 200 bin metrekare büyüklükteki ‘İTOKENT 2’ arazisinde Folkart Urla Bademler projesi inşa ediliyor. Projede 180 villa yer alıyor...

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Folkart Vega nerede, konum bilgisi!

Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Folkart Vega adres!

Satışların başladığı ve 2021 yılında teslim edilecek Folkart Vega projesinde fiyatlar 456 bin TL'den başlıyor. İzmir'in Konak bölgesinde yükselen proje tam olarak nerede yer alıyor? İşte Folkart Vega adres...

Folkart Time nerede Haberi

Folkart Time nerede

Folkart Yapı imzası ile İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen Folkart Time projesinde kalan 15 ofisin satışı devam ediyor. 

Proje dahilinde satışa sunulan ofislerin büyüklüğü 72 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Folkart Time Projesi dahilinde satışa sunulan ofislerin fiyatı ise  630 bin TL'den başlıyor. Projeden ofis almak isteyen alıcılar için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor. 

Folkart Time projesinde 1+0 ile 3+1 arasında daire tipleri bulunuyor. Projede kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness salonu ve sauna mevcut.

Ek olarak Folkart Time projesinde 35 bin 316 metrekare konut, 7 bin metrekare ticaret, 33 bin 547 metrekare ofis ve 10 bin 163 metrekare kolej alanı yer alıyor. 
 
Bayraklı, Konak ve Bornova ilçelerinin buluştuğu yerde yükselen Folkart Time, Çeşme, Alaçatı gibi merkezi yerlere yakın mesafede...