frankfurt galatasaray Haberi
Galatasaray Spor Kulübü, Almanya Wisbaden'de 200 dönüm araziyi 99 yıllığına kiralamak istiyor. Galatasaray Akademisi kurulacak olan arazi için Almanya Hükümeti ile görüşmeler yapılıyor.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, olağanüstü genel kurulda alınan karar doğrultusunda Galatasaray Adası'nı en kısa sürede sosyal tesis olarak kullanıma sokacaklarını söyledi.
Galatasaray Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda Galatasaray Adası'nın gelecekte kullanımıyla ilgili üyelerin tercihi sosyal tesisten yana oldu. Olağanüstü genel kurul, 938 üyenin katılımıyla yaklaşık 5 saat sürdü.
Galatasaray Kulübü Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nın gelecek dönemde nasıl değerlendirileceği konusunu karara bağlamak üzere olağanüstü toplanırken, kongre üyeleri farklı görüşlerini dile getirdi.
Sarı-kırmızılı kulüp, kira sözleşmesi 30 Kasım 2015'te sona erecek Galatasaray Adası'nın gelecekte nasıl değerlendirileceğiyle ilgili daha önce olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren kulüplerin çıkışlarının gayrimenkul işi olduğunu belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" ifadesini kullandı. İşte Özbek'in açıklamaları...
Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA fair-play kriteri noktasında Galatasaray'ın mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturması gerektiğini belirtti.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu. Galatasaray, 3 yılda toplam 30 milyon lira kazanacak.
Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.
Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kuru'u Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.
Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.
Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.