17 / 04 / 2024

fransız bahçesi

fransız bahçesi

Hande Ataizi ile Benjamin Harvey'in 8 Eylül'deki kır düğünü için Şile Lavanda Hotel'e Fransız bahçesi kuruluyor. Dekorasyon için 7 kamyon antika gelecek. Bahçe mermer heykellerle süslenecek. Ataizi, taht üstünde gelecek

Sivas'a 54 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ile yıkılan hastanenin yerleşkesi birleştirilerek inşa edilecek olan millet bahçesi ve kapalı otopark projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden deva eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 151 millet bahçesinin hizmete açıldığını, 2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacağını bildirdi.

İstanbullulara son dakika müjdesi! O ile yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Belediyeden son dakika fırsatı! Fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan iki adet fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rumelihisarı'na millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı'nda yeni millet bahçesi inşa edecek.

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

fransız bahçesi Haberi

fransız bahçesi

FRANSIZ BAHÇESİ'NDE KIR DÜĞÜNÜ

Hande Ataizi tahta çıkıp "Ya nasip" diyecek! Nişanlısı Benjamin Harvey ile 8 Eylül'de Şile'de Lavanda Hotel'de dünya evine girecek olan Ataizi'nin düğününün ayrıntıları belli olmaya başladı. Kır düğününün organizasyonunu İstanbul gece hayatının tanınmış ismi Doğan Çakıt nam-ı diğer Dodo üstleniyor. Dodo, güzel oyuncunun düğünü için bir Fransız Bahçesi oluşturacak. Bunun için düğün alanına 7 kamyon antika taşıyacak. 


DÜĞÜNDE BALKAN EZGİLERİ ÇALINACAK

Düğünde tüm bahçe kristal avizelerle donatıldıktan sonra mermer heykeller, 3 metrelik döküm büstler ve küpler alana yerleştirilecek. Hande Ataizi ile Benjamin Harvey 8 metrelik bir masada Rönesans devrini anımsatan tahtlarda oturacak. Bir aksilik olmazsa Ataizi düğüne 180 davetlinin arasından taht içinde taşınarak gelecek. İtalyan yemeklerinin servis edileceği gecede, 40 kişilik bir müzik ve dans grubu Balkan ezgileriyle...