27 / 04 / 2024

FU Gayrimenkul genel müdür yardımcısı suat dolu

FU Gayrimenkul genel müdür yardımcısı suat dolu

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Suat Dolu kimdir?

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Suat Dolu kimdir? Suat Dolu hangi işlerde görev aldı?

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul genel kurul sonuçları tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 14 Mayıs 2020'de yapılan olağan genel kurul toplantısının sonuçları tescillendi...

GSD Denizcilik Gayrimenkul genel kurul toplantısı tescillendi! 

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 6.933.382,13 TL 2019 yılı net karının 346.669,11 TL kadarının birinci tertip yasal yedeklere ve kalan 6.586.713,02 TL kadarının olağanüstü yedeklere ayrılmasına karar verildi...

Fatih Ergincan, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörlerinde 40 yıldır faaliyet gösteren Aydın Holding’in bir kuruluşu olan TGM Trend Gayrimenkul'un yeni genel müdürü Fatih Ergincan oldu...

Alaaeldin Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaaeldin Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaaeldin Shaaban tarafından kuruldu.

FU Gayrimenkul genel müdür yardımcısı suat dolu Haberi

FU Gayrimenkul genel müdür yardımcısı suat dolu

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Malzeme ve Metalurji Mühendisliği mezunu olan Suat Dolu, İ.D. Bilkent Üniversitesi’nden MBA yüksek lisans derecesine sahip. Türkiye’nin başarılı ve köklü üniversitelerinde geçen eğitim hayatının ardından 2000 yılında PriceWaterhouseCoopers'ta çalışma hayatına başlayan Dolu, 12 yıl boyunca çeşitli görev, sorumluluk ve projelerde yer alarak, üst düzey yönetici olarak çalışmıştır. 2012-2016 yılları arasında da Sarl Sofibay şirketinde yönetici-ortak olarak görev almıştır. 

FU Gayrimenkul’de Operasyon, Bilgi Teknolojileri, Süreç Yönetimi ve Proje Yönetimi alanlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başlayan Dolu, yeni görevi hakkında şunları söyledi: “FU Gayrimenkul’ün sektörünü kuran ve işlem sayısı bakımından da liderlik bayrağını taşıyan firma olması, bu yeni görevimde bana daha da kritik bir misyon yüklüyor. FU’nun başarılarının ardında, başta banka ve finans kuruluşları olmak üzere, kişi...