16 / 04 / 2024

fuat oktay

fuat oktay

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

EKK'da gündem enerji ve gıda

Artan gıda fiyatları ve enerji sektöründeki dalgalı fiyatlar ele alındı.

Sıfırıncı Dakika projesinin 2014 yılı içinde hayata geçmesi planlanıyor!

Fuat Oktay, bir afet olması durumunda panik havası yaşanmadan, herkes ne yapacağını önceden bilip hazırlığını yaptığı ve olaya anında müdahale edecekleri 'sıfırıncı dakika' projesi üzerinde çalıştıklarını söyledi

Fuat Oktay: Van'da 15 bine yakın konutu 1 yıl içinde bitirdik!

AFAD Başkanı Fuat Oktay, Van'da 17 bini aşkın konutun altyapı, sosyal donatılar, üst yapı ve yol çalışmalarının tamamlandığını söyledi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan ‘nakit avans’ iddialarına yanıt: ‘Çıkan haberler doğru değil’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bankaların kredi kartlarından nakit avans çekilmesini durdurduğu iddialarına katıldığı bir canlı yayında cevap verdi. Oktay, "Çıkan haber gerçeği yansıtmıyor. Dar gelirli yurttaşlarımızı ilgilendiren bir durum değil” ifadelerini kullandı.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

AFAD Deprem yardımında son dakika! Hesaplara peş peşe 10 bin TL yatırıldı! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada toplamda 1 milyon 682 bin 309 depremzedeye 10 bin Türk Lirası Hane Başı Destek ödemesi yapıldığını söyledi.

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Depremzedeler için yeni karar! Bir ay boyunca ücretsiz olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay depremzeler için verilen yeni kararları duyurdu. İşte detaylar!

Deprem bölgesinde telefon konuşmaları bir ay boyunca bedava!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, deprem bölgelerinde haberleşme için telekom operatörleriyle yapılan anlaşmayla tüm aramaların ücretsiz olacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı yardımcısı açıkladı! 131 şüphelinin depremde yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edildi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "131 şüphelinin depremde yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilmiş, bunlardan 1'i tutuklanmış, 113'ü hakkında gözaltı talimatı verilmiştir." şeklinde konuştu.

EYT'de son dakika! Fuat Oktay resmen tarih verdi! Emeklilik için EYT şartları ne olacak?

Milyonların dört gözle beklediği haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay verdi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için yapılacak düzenlemede sona gelinirken hükümet yetkililerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte ayrıntılar..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay EYT için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "EYT ile ilgili sorunu da 1-2 hafta içerisinde çözeceğiz" dedi.

EYT düzenlemesinde flaş gelişme! Emeklilikte yaşa takılanlar için yaş şartı değişiyor mu?

Son zamanların en merak edilen düzenlemesi emeklilikte yaşa takılanlar için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlara yönelik düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. İşte detaylar...

EYT'lilere ilişkin son toplantı yapıldı! İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin düzenleme ile ilgili son toplantı Saray'da gerçekleştirildi.

Sır gibi gizlenen asgari ücret için bu sefer de Fuat Oktay konuştu! Hemen buraya bakın ilk siz öğrenin!

Fuat Oktay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na hitaben yaptığı konuşmada, asgari ücret hakkında önemli bir açıklama yaptı. İşte sır gibi saklanan asgari ücret hakkında yapılan o açıklama...

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

fuat oktay Haberi

fuat oktay

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün toplanacak. Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek toplantıya, kurul üyesi bakanlar ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katılacak.

Küresel ekonomideki gelişmeler ve yurt içindeki ekonomik-finansal gelişmeler bağlamında mevcut görünüm ile gelecek dönem beklentilerinin değerlendirileceği toplantıda, yakın zamanda tamamlanarak açıklanması hedeflenen Orta Vadeli Program'ın (2023-2025) hazırlık süreci üzerinde de durulması bekleniyor.

ABD İran anlaşması petrol krizini nasıl etkileyecek? Kriz derinleşiyor mu?

ABD için çanlar çalıyor! 38 yılın en düşük seviyesine geriledi

Powell’ın açıklamarı sonrası çarpıcı analiz: “Türkiye ekonomisini zor günler...