27 / 04 / 2024

Fuat Taşkesenligil

Fuat Taşkesenligil

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda çöken kayakla atlama pistlerinin onarımında, altyapı çalışmaları tamamlandı. Taşkesenligil: "Atlama kulelerimiz eski halinden çok daha güzel, modern ve güçlü bir tesis haline gelecek" dedi.

Erzurum'da atlama kulelerindeki altyapı 2016'da tamamlanacak!

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yaptırılan ancak geçen yıl çökme meydana gelen atlama kulelerindeki altyapı çalışmaları gelecek yıl tamamlanacak.

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin ihalesi 13 Ağustos'ta!

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin yapılması için uzun zamandır çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, proje için 13 Ağustos'ta ihale düzenleyeceklerini söyledi.

2020'de kira sertifikası ihracı 59,7 milyar TL'ye ulaştı! 

SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu sermaye piyasalarındaki 2020 gelişmelerine ilişkin yaptığı açıklamada 2020 yılında kira sertifikası ihracının 59,7 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. 

Fuat Oktay'dan Beyrut Limanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cam başta olmak üzere Beyrut'un yeniden ayağa kaldırılmasıyla alakalı inşaat malzemeleri yardımı yapacağımızı ifade ettik. Beyrut Limanı'nın ayağa kaldırılması ile alakalı çok ciddi bizim müteahhitlik, biliyorsunuz inşaat tecrübemiz var" dedi...

Ordu Stadı'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ordu'ya yapılan yeni stadın yüzde 45'i tamamlandı. Proje müdürü Taşkesenligil: "Şu anda yeni Ordu Stadı'nın kaba inşaatının yüzde 45'i tamamlandı. Önümüzdeki aydan itibaren işçi kapasitesini 300'e çıkarmayı hedefliyoruz. Böylelikle çalışmaların daha da hızlanmasını hedefliyoruz" dedi.

Kredi faiz oranları daha makul seviyelere gelecek!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu: "Para politikasındaki dengelerin banka faizlerine olumlu yansımaları sürecek ve piyasadaki canlılık gelecek dönemde daha da artacaktır. Finans piyasalarındaki bu isteklilik devam ettiği sürece kredi faiz oranları daha makul seviyelere gelecektir" dedi.

Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi taşınacak mı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesindeki Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi’nin Samsun’da tanışması yönünde çıkan söylemlere tepki göstererek konuyla ilgili bir açıklama yaptı...

Ali Akben’den çağrı: Faizi beraber düşürelim!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun, “Milletimiz dövizdeki kahramanlığını faizde de sürdürsün. Mevduat sahipleri bankaları mevduat yarışına sokmasınlar." önerisine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben’den de destek geldi.

Halkbank, mega projelere verdiği destekle Türkiye'ye değer katıyor!

3. Havalimanı Yavuz Sultan Selim ile Osman Gazi Körfez Geçiş Projesi'ne kredi sağlayan Halkbank'ın Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu "Mega projelere verdiğimiz destek ve teşviklerle Türkiye'ye değer katacağız" dedi.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'na sosyal tesis yapıldı!

Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nın yanında bulunan iki sentetik çim saha için yeni soyunma odaları yaptı. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Amatör futbol takımlarımız bu kış maçlarda bu tesis sayesinde rahatlayacak” dedi.

Erzurum'daki atlama pistlerinin onarımı devam ediyor!

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda çöken kayakla atlama pistlerinin onarımında, altyapı çalışmaları tamamlandı. Taşkesenligil: "Atlama kulelerimiz eski halinden çok daha güzel, modern ve güçlü bir tesis haline gelecek" dedi.

Fuat Taşkesenligil Haberi

Fuat Taşkesenligil

Erzurum'un ev sahipliğinde 2011 yılında düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda kullanıldıktan 3 yıl sonra heyelan sonucu çöken kayakla atlama pistleri, 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları Festivali'ne hazır hale getirilecek. 


Palandöken ilçesindeki Kiremitlik Tepe'de bulunan kayakla atlama kulelerinin 2014 Temmuz ayında çöken pistlerinin yeniden inşası için yaklaşık 10 aydır süren altyapı çalışmaları tamamlandı. Zemin, proje aşamasında belirlenen miktar ve derinliğin de üstüne çıkılarak 45 metre derinliğe inen 931 fore kazığın kullanıldığı çalışmalarla, yeni pistlerin inşası için hazır hale getirildi. 


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl meydana gelen çökmenin ardından titiz bir çalışma yürütülerek, kuleler ve inşa edilecek yeni pistlerin güvenliğinin tam olarak sağlandığını ifade etti. 



- "Gelecek yıl hazır hale gelecek"  



 Bundan sonraki...