28 / 03 / 2024

Future Park tanıtım

Future Park tanıtım

Future Park Projesi ve uygulanacak akıllı bina otomasyon sistemlerinin anlatılacağı, basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Future Park projesi 14 Mayıs Salı günü tanıtılıyor!

Otel, konut ve çarşı olmak üzere karma proje olarak hayata geçirilecek olan Future Park'ın tanıtımı 14 Mayıs Salı günü gerçekleşecek...

Antalya Kent Müzesi Projesi'nin halka tanıtımı gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde 140 bin metrekare alanda kurulacak Antalya Kent Müzesi proje tanıtım toplantısında proje kapsamında yıkılacak Atatürk Stadyumu'nun park olarak düzenleneceğini belirtti.

Gaziantep Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımını yaptı

Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı Tanıtım Merkezi’nin yapımına başlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Merkezinin (Sarıkamış Harekâtı Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi) inşasına başladı.

SN Park Plus tanıtım fiyatıyla satışta!

NUREM İNŞAAT A.Ş., SÜRMELİ GmG ile birlikte Aliağa'da hayata geçirdikleri SNLİFE ve SN PARK ALİAĞA projelerinden sonra SN PARK PLUS'ı, kısa süre için tanıtım fiyatlarıyla satışa sunuyor.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

Future Park tanıtım Haberi

Future Park tanıtım

Nitelikli, akıllı bina otomasyon sistemlerine sahip gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere kurulan Hiper Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un yeni gelişim bölgelerinden Haramidere Parklar Mevkii' nde hayata geçireceği Future Park projesini hayata geçiriyor. 

Akıllı bina otomasyonları sistemi üzerine 10 yıllık deneyime sahip Güney Koreli 88 Investment tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanacak akıllı bina otomasyon sistemleri de Future Park projesinde hayat bulacak. Otel, konut ve çarşı olmak üzere karma proje olarak projelendirilen Future Park, 2 bin konuttan oluşacak.

Future Park Projesi' ve uygulanacak akıllı bina otomasyon sistemlerinin anlatılacağı, basın toplantısı yarın...