28 / 03 / 2024

Fuzul Grup konut projeleri

Fuzul Grup konut projeleri

Fuzul Grup, konut satışında tamamen Türk Lirası dönemine geçti. Yabancıya satışta bile doların kullanılmaması kararını aldı…

Fuzul Grup, Suudi Arabistan'a şube açtı!

Başakşehir’deki popülaritesini Körfez’e de taşıyan Fuzul Grup, yeni dönemde dev projelere yabancı partnerleri ile imza atmaya hazırlanıyor. Akbal, “Yabancıların neler istediğini artık iyi biliyoruz” dedi.

Fuzul Grup Suudi Arabistan'da ofis açacak!

Fuzul Grup Başakşehir'de inşaa ettiği projeleriyle tanınan bir şirket. Bölgede, bin 500 konutluk ilk projesi Fuzulkent Bizimevler’in ardından bir çok inşaat projelerini de tamamlayan grup, Suudi Arabistan'da ofis açacak.

Fuzul Grup, faizsiz ev sahibi yapacak!

Fuzul Grup, otomobilde sağladığı güven ve birikimi konut sektöründe uygulamaya başlayarak, 'Fuzulev' ile banka ve faiz olmadan düşük taksitleri yardımlaşma sistemi içerisinde ev sahibi yapacak...

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

Ev alacaklar dikkat! Konut stokları tükeniyor!

ASAFİO Yönetim Kurulu Üyesi ve Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal yaptığı açıklamada, "Konut satışları artarak devam edecek, stoklar azalıyor. Konut alıcıları ileriki dönemlerde bu fiyatlara konut bulamayacaklar." dedi.

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışta!

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışa çıkıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projenin yeni etabını basın toplantısı ile tanıtacak...

Türkiye konut satışında Avrupa birincisi!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul de yatırımlar devam ediyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Hzl Grup Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzl Grup Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hatip Arslan ve Mehmet Şah Karataş ortaklığında kuruldu. 

Fuzul Grup konut projeleri Haberi

Fuzul Grup konut projeleri

Piyasalarda doların ve euro’nun hızlı yükselişinin, reel ekonomiyi olumsuz etkilememesi için devletin aldığı önlemlere, özel sektör de destek olmaya başladı. 2017 yılında 2 bine yakın konut inşaasına başlayacak olan Fuzul Grup, yabancılara satışta dahi dolar kullanmama, TL ile konut satışı yapma kararı aldı.


Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Bu yıl ülke olarak darbe girişimi, terör gibi konular da pek çok badire atlattık. Ülkenin iş adamları, yatırımcıları olarak Türkiye’nin geçtiği zorlu süreçte dahi yatırımlarımızdan vazgeçmeyi, durmayı, beklemeyi hiç düşünmedik. Çalışmaya, üretmeye, yeni projeler geliştirmeye konsantre olduk. Şimdi Türkiye’de ve tüm gelişen piyasalarda doların ülke para birimlerine göre hızlı bir yükselişine tanık oluyoruz. Devletimizin aldığı yüreklendirici tedbirler var. Özel sektörün de daha fazla adım atması gerekiyor. Biz Fuzul Grup...